Keittiöön tiensä löysi lapinmatkalta veljeni löytämä poronsarvi, tyhjään koloon se sopi mielestäni hyvin ja lopputulos on hauska, ainakin mielenkiintoinen. Mies tottuneesti porakoneen kanssa sen siihen kiinnitti, eikä enää jaksanut edes vastustaa tai kyseenalaistaa päähänpistoa ;) 

Runebergin torttuja tein elämäni ensimmäistä kertaa! Muotteina käytin sydämen muotoisia muffinssivuokia. Kiitos Kinuskikissalle, reseptin löydät täältä. Toimi hyvin ja joulusta ylijääneet piparit & mantelilastutkin tuli käytettyä! 

Mummi neuloi mekon, lämmin ja toivottavasti sopiva vielä ensi talvenakin. 
Nyt kipinkapin elokuviin tyttöporukalla katsomaan Vuosaari, elokuvan mielenkiintoinen aihe varmasti herättää ajatuksia ja keskustelua tästä ajasta.
Tervetuloa uudet lukijat, kiitos kommenteistanne ja mukavaa viikkoa piipahtaneille! 

Kommentit (5)

Marie Elisabeth's rum
7/5 | 

Poronsarvesta tuli raikas apu :)
Luonnosta tekee ihania löytöjä ja kotiin tuotuna saa kivasti uuden ulottuvuuden.
Suloinen prinsessa ja mekko <3
Kauniita pakkaspäiviä viikkoonne!

Kotomon Taina
9/5 | 

Voi mikä mummin leipoma mekko, tuollaiset on niitä aarteita mitä on ihana säilyttää vaikka vuosikymmenet. (sanoo yksi hamsteri...) ;) Sun ruunebergit näyttää aika paljon paremmalta kuin mun tekeleet! :D
Ihanaa talviviikkoa sinne!

Ruususuun äiti
10/5 | 

:) Kiitos kommenteista, kyllä tuo mekko olisi kiva saada säilymään, usein kuitenkin sattuu jotain, jostain tietystä syystä ;) Mukavaa viikkoa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla