Loman jälkeinen hyvä olo ja pienet noidat!

"Karattiin" torstaina pienelle kylpylälomalle ihan kahdestaan ja suljettiin läppärit ja kännykät muutamaksi päiväksi melkein kokonaan. Loma teki hyvää ihan jokaiselle ja tuli oikeaan kohtaan sairastelurumban jälkeen! Kummasti sitä arjessa unohtaa, kuinka tärkeää onkaan päästä välillä johonkin myös ihan kahdestaan tuulettumaan. Ei sillä, ettäkö arki ei olisi se tärkein juttu ja omat lapset ne rakkaimmat- mutta kuitenkin. Lapset olivat mummolassa askarrelleet sillä välin söpöjä pupuja ja kotiin oli mukava palata!

Pienien trollien lisäksi virpomassa kävi myös noitakoira Ransu! Noitien herkkusaalis oli valtava ja suurella rakkaudella tehdyt vitsat pääsivät uusiin koteihin! Pelkäämpä, että pienet sokerihuuruiset trullit saattaa hiippailla Huvikummussa vielä yön pikkutunneille saakka..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla