Köysilaskeutumista, melontaa ja suppausta..

Viikonloppu humahti kaasoillessa polttarifiiliksissä! Ihan mielettömän upeita jutskia päästiin kokeilemaan ja saatiin toteutettua morsiamen näköiset polttarit, kiitos Hiking Travel, Hit Ky- klik. Hieman ensin peloteltiin morsianta, että luvassa on jotain kamalaa sekoilua kaupungilla, kun silmät sidottuna tuotiin hänet tapahtumapaikalle.. Perillä ystävät odottivat kuitenkin skumppalasit kädessä ja huippuilta sai hyvän lähdön! Hiking Travelilta saa erilaisia polttariohjelmia tilattua ja voin kyllä suositella tämän meidän kokemuksen jälkeen valitsemaan valmiin paketin. Lähtö tapahtui suurkanootilla, joilla melominen oli jo ihan oma kokemuksensa. Meloessa sateli avioliiton pikkuvinkkejä huumorimielellä ja laulu raikasi.. 

Perille kylpylälle päästyämme sidottiin taas morsiamen silmät ja talutettiin kylpylän katolle kuudenteen kerrokseen! Siellä olikin valmiina kaikki kiipeilyvälineet meitä odottamassa. 30 metriä näytti aika huiman korkealta ja sydämentykytyksiä aiheutui yhdellä jos toisella! Kaikista vaikeinta oli nojata taaksepäin ja luottaa siihen, että köydet kantavat. Alkaa astua taaksepäin ja vähän hyppiä seinää pitkin.. Meillä oli kyllä aika huimapäinen porukka, sillä melkein kaikki uskalsivat tuolta laskeutua ja morsian jopa kaksi kertaa. Tuollaiseen tehtävään ei voi ketään pakottaa eikä vaatia, sillä jo korkanpaikankammo voi yksinkertaisesti olla jollekin ihan liikaa..

Kiipeilyn jälkeen melottiin takaisin lähtöpisteeseen, jossa morsian sai kokeilla vielä Suppausta. Hiking Travel vuokraa kaikkia välineitä myös päivä & tuntivuokralla intiaanikanooteista suppilautoihin, EDULLISEEN HINTAAN. Ja tämähän ei ole mikään myyntipuhe, vaan paikka & vuokraamo yksinkertaisesti ansaitsee kymmenen pistettä! Suppauksesta on tullut tänä kesänä trendilaji ja joissain paikoissa sen kokeilusta pyydetään jo huimia summia, vaikka periaatteessa ihan vanhalla surffilaudalla meloen pääsee jo samaan fiilikseen! Suomessa on myös aika lyhyt lämmin kesä, joten myös siksi tuo vuokraaminen tuntuu tosi hyvältä vaihtoehdolta, jos lajista oikeasti innostuu!

Kaiken melonnan, kiipeilyn ja suppailujen jälkeen mentiin koko joukolla suloiseen taloon, jossa rantasaunan lämmössä toteutettiin perinteinen morsiussauna taikoineen, herkuteltiin, kikatettiin poskipäät kipeiksi ja höpötettiin..

Iltamyöhään istuttiin kynttilöiden loisteessa ja nuotion räiskeessä, tunnelma oli kaunis ja polttarit varmasti ikimuistoiset jokaiselle! Loppuillan valokuvat ovatkin sitten yksityiskäyttöön :) Ps- Ohje noihin lyhtyihin löytyy uusimmasta Kodin Kuvalehdestä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla