Kun oikein lapsettaa, hanki iso pulkka ja anna mennä!

Ulkona pikku pakkanen, kaunis lumihanki ja pieni auringonpilkahtelu on houkutelleet pulkkamäkeen muutamaankin otteeseen! Ihan paras joululahja oli jättipulkka, johon mahtuu vaikka koko perhe ja eväät tietenkin. Mikä siinä onkaan, että ulkona ja nuotiolla kaikki maistuu niin paljon paremmalle? Ja että pikku kiukut voi huutaa metsän uumeniin ja kotiin takaisin palaa virkistyneitä sekä tyytyväisiä lapsia ja aikuisia. Ja kun oikein alkaa lapsettaa, voi laskea niin paljon kun pulkalla lähtee ja kikattaa niin että mahanpohjaan sattuu... Ja palelemiselta välttyy, kun pukee tarpeeksi päälle ja juoksee pulkkamäessä kahden taaperon mukana! Kyllä, vasta viime vuosina sen tajusin- talvellakaan ei tarvitse ulkona palella, kun pukee tarpeeksi lämpimät vaatteet päälle ja kengät jalkaan!

Lisää näitä pulkkailukelejä ja auringonpilkahteluita myös uudelle vuodelle! Täällä valmistaudutaan juhlatunnelmaan, sillä huomenna tupa on taas täynnä juhlivia lapsia ja aikuisia..

Kommentit (2)

Kotomon Taina
4/2 | 

Pulkkamäki hommia täälläkin on harrastettu koko perheen voimin joululoma - toivottavasti kelit jatkuu! :)

Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta teille! :)

Terkuin Taina

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla