Mitäköhän tämä purkki pitää sisällään... Jotain herkkua siitä kummasti syntyi..!

Sain ihanalta ystävältä tällaisen purkin lahjaksi, nyt oli juuri oikea hetki käyttää purkin sisältö! Vaikkakin vaahtokarkit (ensimmäinen kerros) oli jostain kumman syystä kadonnut siitä pinnalta! :) Ja mitähän näistä sitten syntyi... No herkullisia keksejä tietenkin, aivan ihana lahja vietäväksi vaikkapa uuteen kotiin muuttaneille tai ihan muutenvaan! Lapset oli mielellään mukana leipomassa (maistelemassa) ja tarkkailemassa laatua ;)

Kiitos tuhannesti ihanasta herkkupurkista! Vastapainoksi täällä on käyty reippailemassa spinningissä ja suunniteltu pyöräretkeä Ahvenanmaalle kesäksi, olisipa mukava kuulla, onko joku tehnyt sellaisen ja mitä voisi ottaa huomioon? Iso halaus myös kaikille osaa ottaneille ja meitä muistaneille! Jokainen viesti on tärkeä! "Life is too short.. Eat dessert first!"

Halauksin, Anni

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla