Pitkään on ollut työn alla nämä rappuset, jotka saimme viikonloppua laitettua loppuun! Harmi, kun en löytänyt ennen remonttia kuvaa, mutta muutos on melkoinen.. Rappuset olivat sellaiset kellertävän puun väriset, katto mukaanlukien. Sormipaneeli osassa oli harmaata huopaa, joka otettiin kokonaan pois. Sormipaneelit ovat erittäin kauniit rapuissa, mutta niiden laittamiseen menikin yllättävän kauan aikaa, koska ne tehtiin pienistä osista. Rappuihin meni n.230 pientä palaa sormipaneelia ja kaikki piti mitata toisiinsa sopiviksi. Kunnia ja kiitos miehelleni ja isälleni tästä projektista! :) Myös valokuvakollaasi lasten kuvista saatiin aseteltua viikonloppuna rappuihin. 

Halauksin Huvikummusta! 

Kommentit (7)

Marsa - Sininen Kuisti
10/7 | 

Kauniilta näyttää! Ihania kuvia - meilläkin on portaikossa lasten ja perheen kuvia, niitä on mukava katsella rappuja kulkiessa "kun ei nyt muutakaan puuhaa usein sillä hetkellä ole" :-) Sormipaneeli on tosi kivan näköistä rapuissa. Uskon, että on ollut kova homma, mutta kannatti!

Liisa
12/7 | 

Onpa kaunis rappu tosiaan! Olivatko nuo ennenkin umpinaiset kuitenkin vai avonaiset?

Meillä on samaten kellertävää lakattua puuta raput ja ne ovat avoimet..Haaveilen umpinaisista vaaleista rappusista.. Noh, joskus ehkä sitten..

Rappu on kyllä hyvä paikka kuvakollaaseille, niin meilläkin :)

Ruususuun äiti
14/7 | 

Kiitos teille! :)
Liisa; Raput oli rempattu 90-luvulla ja kulkusuuntaa muutettu, joten rakenteisiin meidän ei tarvinnut puuttua.
Mukavaa loppuviikkoa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla