Valon määrä lisääntyy pikkuhiljaa ja innostuin ottamaan muutaman valokuvan olohuoneesta uusien mattojen myötä! :) Sillä koko koti piristyi isolla määrällä mummon vanhoja räsymattoja! Nyt on pehmoinen taaperon tepastella, matot rullalla vetää ympäri kämppää ja riehua koiran kanssa! 

Pihalla pulkkamäki on kasvanut jo melkoisen suureksi ja takapihalle on kohonnut iso lumilinna ja labyrintti. ;)  Linnassa asustava neito laskee välillä mäkeä ja juoksee takaisin kurkkimaan omasta ikkunastaan vanhempia! 

Laivakoira Ransun tammikuu on leppoisa; unta, ruokaa ja hieman lenkkeilyä, parta tosin meinaa kerätä joskus vähän liikaa lunta ;) Sisällä onkin sitten aikaa kerjätä namupaloja, kun on oppinut että usein sieltä jotain tippuu..

Muutaman tunnustuksenkin olen saanut, kiitos niistä! <3 piristi kovasti! Kotomon haasteeseenkin palailen vielä myöhemmin! Iloista viikkoa piipahtaneille, runebergin torttuja odotellessa! 

Kommentit (9)

Maija
10/9 | 

Teillä on tosi nättiä :) Ihanan värikkäitä räsymattoja!
Nauratti nuo Ransun kuvat, on niin terävän näköinen kaveri että C:

Anis
12/9 | 

Räsyt on ihania, varsinkin mummon tekemät. Meillä myös suositaan niitä. Onpas teillä hieno mäki ja sisällä kivan kodikasta!

Miikku
13/9 | 

Voi miten ihanaan blogiin löysinkään:) Niin kauniita kuvia ja kivoja juttuja.

Meilläkin lattoilla räsymattoja joita saatiin talokaupan mukana ainakin 50kpl. Lämmittävät näin pakkasilla vanhan talon viileitä lattioita ja tuovat kodikkuuta:)

Monica
16/9 | 

Voi miten kaunis blogi ja koti! Näin jonkun sivupalkissa kuvan räsymattovillitykestä ja pakko oli tulla katsomaan! Täytyykin lueskella tarkemmin, ihania kuvia :)

Tuija
17/9 | 

Aivan ihanaan blogiin eksyin Vaniljaisen Liisan blogin kautta. Jäin heti lukijaksesi.

-Tuija-

Ruususuun äiti
18/9 | 

Kiitos jokaiselle kommentista! Miikku, Monica ja Tuija tervetuloa lukijoiksi, kiva kun löysitte tänne!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla