Ihana helleaalto yllätti meidät tänään ja koko päivä on tehty tytkimusmatkaa omaan pihaan ja ruususuu pääsi ratsastusretkelle omalla hepallaan.. Eihän tätä heppaa voinut kirpparille jättää ja rakas siitä on tullutkin..  Tuleva viikonloppu on ehkä syksyn viimeinen lämmin, nautitaan auringosta. Me mennään metsään ja otetaan irtiotto arjesta, nautitaan hetkestä!

Kommentit (11)

Askartelin itte
17/11 | 

Kivaa kun tulit lukijaksi blogiini. Sulla on ihana blobi, niin kauniita kuvia ja juttuja.Liityin myös sinun lukijaksi:) Mukavaa maanantaita.

Iida Emilia
18/11 | 

Vastavierailulla :) Heti kun blogisi etusivu räpsähti auki, olin koukussa! Siis mielettömän kauniita kuvia, ja ihania sisustus-unelmia! Ja mikä suloinen tytärkin teillä <3 Tätä jään innolla seuraamaan :)

ja onnittelut tuoreelle blogille! Täytyy selailla koko blogi läpi...

Ruususuun äiti
20/11 | 

Voi kiitos tuhannesti teille, mukava jatkaa blogia, kun uusia lukijoita ja tuttavuuksia löytyy!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla