Äitini toive oli lähteä juhlimaan 60v syntymäpäiviään johonkin lämpimään. Kukaan perheestä ei pistänyt ajatusta vastaan, varsinkaan kun tämä reissu ajoittuisi tähän pimeään & sateiseen vuodenaikaan.. Nyt on laukut ja kassit pakattu ja kaikki valmiina viikon reissulle Espanjaan, Mallorcan saarelle! Reissussa on mukana koko perheeni ja kolme alle kolmevuotiasta, joten vipinää varmasti riittää.. Luulempa, että myös tämä valjasreppu tulee reissussa tarpeeseen! ;) 

Blogi siis hiljenee vähäksi aikaa, palailen lomakuvien kanssa myöhemmin matkamme jälkeen.. Aurinko, meri ja paljaat varpaat hiekassa tuntuvat kyllä aika mahdottomalta ajatukselta tällähetkellä.. :) 
Muistakaa sillävälin osallistua Weledan tuotepaketin arvontaan.
Halauksin Huvikummusta!

Kommentit (6)

Taina
11/6 | 

Voi ihanaa! Oikein mukavaa reissua teille! Me lähdetään kanssa talvella lämpimään, saas nähdä miten muksujen kanssa sujuu!
Nauttikaa! :)

Ruususuun äiti
12/6 | 

Kiitos kaikille! :)
Taina, reissu lasten kanssa meni oikein hyvin, vaikka etukäteen sitä jännitettiinkin.. siitä innostuneena jo uusi reissu suunnitteilla ja haaveissa! :) Mahtavaa loman odotusta teillekin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Sisältö jatkuu mainoksen alla