Yllätä ystävä! Suloinen ruusupussukka Novamelinalta..

Kerrankin meitä onnisti ja voitin blogiarvonnassa kaunista suomalaista käsityötä. Olen ihan hullaantunut näihin väreihin ja kankaisiin, täynnä pieniä yksityiskohtia. Kiitos tuhannesti Novamelinalle näistä!

Tässäpä kiva idea vaikkapa ystävänpäiväksi. Novamelinan muita käsitöitä pääset ihailemaan täällä; Klik.

Loppuun pieni ote Pikku Prinssistä, näihin lauseisiin on kiteytetty niin paljon kaunista, yksi lempitarinoista. Varmasti monelle teillekin tuttu:

Mutta mitä tarkoittaa 'kesytetty'? - Se on aivan samanlainen pieni poika kuin satatuhatta muuta pikku poikaa. Enkä minä tarvitse sinua. Sen enempää kuin sinäkään tarvitset minua. Minä en ole sinulle kuin kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta. Mutta jos sinä kesytät minut, me tarvitsemme toinen toisiamme. Sinusta tulee minulle ainoa maailmassa. Ja minusta tulee sinulle ainoa maailmassa...

Kettu vaikeni ja katseli kauan pikku prinssiä. - Ole hyvä...kesytä minut! se sanoi.
- Kyllähän minä mielelläni, pikku prinssi vastasi, mutta minulla ei ole paljon aikaa. Minun täytyy löytää ystäviä ja oppia tuntemaan paljon asioita. - Ei voi tuntea muuta kuin sen, minkä itse on kesyttänyt, kettu sanoi. Ihmisillä ei ole enää aikaa tuntea mitään. He ostavat kaupasta valmiiksi tehtyjä tavaroita. Mutta kun kaupoissa ei myydä ystäviä, niin ei ihmisillä enää niitä ole. Kesytä minut, jos kerran haluat ystävän! - Mitä minun tulee tehdä? pikku prinssi kysyi. - Sinun täytyy olla hyvin kärsivällinen, kettu vastasi. Ensin istuudut ruohikkoon, noin, vähän etäälle minusta. Minä tarkastelen sinua, etkä sinä puhu mitään. Väärinkäsitykset johtuvat aina sanoista. Mutta päivä päivältä voit istuutua vähän lähemmäksi..."

Antoine de Saint-Exupéry, Pikku Prinssi

Oikein ihanaa viikonloppua!
Halauksin, Anni

Kommentit (1)

2/1 | 

Ihana kuulla, että yllätys oli mieluinen!! :) Mukavaa kevään odotusta ja kiitos postauksesta! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla