Näitä pinnejä tuli sitten tehtyä muutama :) Niin monta, että ajattelin laittaa myyntiin alla olevat, varata voi sähköpostitse: HuvikummunRuususuu@gmail.com 
Ensimmäiselle varanneelle menee!

Iso ruusu 8e (sisältää postikulun suomeen)  MYYTY! 

Pieni ruusu 5e (sisältää postikulut suomeen) MYYTY!

Pitsihyrrä 8e (sisältää postikulut suomeen) 

Pinnitehtaasta pieni hei tälläkertaa! :) 

Kommentit (14)

Kotomon Taina

ihania! sä oot niin taitava! Meidän neiti vauhdikas ei suostu pitämään mitään tämmöisiä jotka hidastaa vauhtia, hattukin pitää olla mallia kypäräpipo ja koulussa käydään toppahaalarissa... :D

Ruususuun äiti

Kiitos Taina :) Toppahaalarissa täälläkin viiletetään arkisin, pinnejä ei oo ikinä kammonnut, päinvastoin haalii kaikki korut, kimalteet ja bling blingit päähänsä! Pitäisi kyllä vaikka kaikkia helyjä yhtäaikaa :)

Elämää äitinä

Voi vitsit miten kauniita!!!! Jos vaan kehtaisin (olisin tarpeek naisellinen) ostaisin heti ton pitsihyrrän!!! :)

Ruususuun äiti

Aattelin tehdä myös muutaman heijastimen samaan tyyliin, takissa ja miksei hatussakin kivoja ja ei ihan niin huomiota herättäviä kuin pinni :)

MaMMeli

Suloisia asusteita pikkuneidille:)Tuo Myy kakku näyttää niin ihanalle ja varmasti oli hyvää! aloin lukijaksesi jo pelkästää tuon suloisen neidin ansiosta ;)

Mirva

Suloisia kukkia!! Edellisetkin postaukset ovat niin ihania..wau!! blogisi on kyllä aina sellainen, että se pelastaa tympeimmänkin päivän:)

jarna

Kauniita. Meillä rakastataan hiuskukkia, mutta talvella käyttöä haittaa, kun aina pitää laittaa pipo tarhaan mennessä.

Missä asutte, kun postarit on Suomeen jostain kaukaa?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram