Viikonloppuna juhlimme synttäreitäni Venetsialaisten ja sadonkorjuujuhlien merkeissä. Tarjottavina erilaisia makeita ja suolaisia piirakoita, sekä omatekemää mehua. Nam! Vanhat lääkepullot toimivat hyvin pieninä maljakkoina kesäkukille ja lahjapaperista tehdyt perhoset pöytäkoristeina. 

Vihdoin kaikki marjat pensaista on saatu poimittua, kiitos mummojeni ja keiteltyä niistä mehua lettuliiterissä. Aurinkokin helli ihanasti viikonloppuna, mutta maanantai ja arki tuli taas ihan liian nopeaa! :) Arjen rytmiin tässä onkin taas koitettu päästä ja liitää pienten vipeltäjien perässä.. 

Suuri kiitos ihanista tunnustuksista! 

Kommentit (16)

akissfromthepast
2/16 | 

Onnea näin jälkijunassa! :)
upeita kuvia täällä!!! ja miten toi otsikkokuvakin on upee ja noi perhoset!! :)

Jenni
3/16 | 

Onnea! :) Aivan ihanat juhlat teillä, kattaus ja herkut näyttävät houkuttelevilta! :)

Tiina
5/16 | 

Oij, näyttää ihanilta juhlilta! Ai niin, nuo perhoset. Niitä täytyy saada liihottelemaan tännekin :)

Ansku
6/16 | 

Voi onpa tunnelmaa, makuja ja värejä. Olisipa kiva päästä joskus viettämään Venetsialaisia! Kuvasi ovat niiiin kauniita!

Marru
8/16 | 

Ei voi muuta, kuin ihailla kuviasi! Todella ihanat juhlat siellä on vietetty... ja onneksi viikonloppu alkaa olemaan taas käsillä <3

VillaVaahtokarkki
9/16 | 

Kaunis blogi ja kauniita kuvia! Perhosidean taidan soveltaa heti käyttöön:)

Hilma
10/16 | 

Itse tehty mehu on parasta !
Niin kauniita kuvia taas täällä,
ihanaa loppuviikkoa :)

Nonnukka
11/16 | 

Aivan ihanan näköistä <3 Hei me kans vietettiin venetsialaisia taidetaankin asustella melko lähekkäin kun mun mielestä ventsuja ei kovin monessa paikkaa juhlita :)

U-mummu
15/16 | 

Mikä ihana ja nostalginen elokuinen syystunnelma kuvissa. Voi aistia olevansa paikan päällä. Hempeä väritys ja ihanat koristeet. Mukavaa syyskuun alkua :)

En aina pääse kommentoimaan, kun tuo robotti temppuilee. Joskus en saa millään selvää ja menee kauan aikaa yrittämiseen. Monen yrityksen jälkeen luovutan. Luen kuitenkin aina päivityksesi :) Niin ja Onnea :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram