Kakun päällä kolme kynttilää, keskellä karuinta syksyä..

Herään lasten kiukkuiseen huutoon, vielä ei huvittaisi kenenkään nousta pimeään aamuun ja kalskean kylmään. Koitan lämpimästi herätellä lapset tähän päivään risaisten yöunien jälkeen, yhdessä saadaan vihdoin raahauduttua aamupalalle. Lehdestä saa lukea kammottavista uutisista, joku äiti ei ollut jaksanut, eivätkä muutkaan uutiset ole sen kauniimpaa luettavaa... Koitan ajatella jotain muuta, laitan lehden pois, sillä illalla juhlitaan nuorimmaisen syntymäpäiviä. Ihan pienesti, lähimmäisten kesken.

Ulkona puut on heittäneet viimeisetkin lehtensä maahan, piha näyttää kammottavan autiolta ja karulta. Rämmitään kylmän viiman ja vesisateen huuhtomana aamussa kauppaan. Selvitään ilman suurempia "itkupotkuraivareita" reissusta. Ilta hämärtyy ja keittiönpöydällä loistaa kolme kynttilää kakun päällä. Onneksi loistaa, ajattelen. Onneksi saan olla tässä, kaiken kylmyyden ja rikkinäisten yöunienkin jälkeen. Tasan kolme vuotta sitten aivokalvontulehduksen nujertamana sairaalassa ollessani rukoilin ja toivoin, että joskus koittaisi TÄMÄ päivä. Että saisin vielä nähdä lasten kasvavan ja olla se pilari joka koittaa pehmentää elämän suurimmat töyssyt.

Öljypoltin reistailee, remontit odottaa ja mieli haaveilee jonnekkin muualle keskellä kylmyyttä. Mutta mitä sitten. Meillä on toisemme ja kolme kynttilää kakun päällä. Ne asiat, jotka joskus tuntuivat vain pelkiltä haaveilta ja toiveilta tulevaisuudesta.

Lupaan, että poltetaan niitä kynttilöitä tänäänkin, keskellä lohduttominta maisemaa.

Kommentit (4)

MarjutMari
5/4 | 

Kiitos kaunis blogistasi <3

Elämä näyttää välillä harmaita sävyjään, mutta niiden rinnalla sitten muut sävyt saavat sitten loistaa kirkkaammin.

Tsempillä heilahdetaan Marraskuun kurjuuden yli, ja niiden kynttilöiden lämmöllä.

Marielisa
6/4 | 

Ihana postaus ❤️ ja niin totta. Kun muistaisi itsekin aina pienten vastoinkäymisten keskellä huomata kaikki se hyvä, mitä itsellä oikeasti on. Olla tyytyväinen siihen, tässä ja nyt, vaikka välillä tuntuu että vastustaa lujaa...niin ja kyllä toki vaikka sitten ihan vähän haaveillakin toisinaan. 

Asioilla on tapana järjestyä

8/4 | 

Aivan ihana blogi! <3 Antaa iloa, voimaa ja inspiraatiota niin arkeen kuin juhlaankin :) Kiitos ja mukavaa alkavaa joulunaikaa koko perheelle! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla