Vuosi siten keväällä kävimme Pride- valmennuksen sijaisvanhemmiksi ja olemme odottaneet pientä meidän perheeseen siitä asti.. Vihdoin odotus näyttää päättyneen ja täällä on kovasti valmisteltu paikkoja uutta vauvaa, pikkuveikkaa varten. Sydämissä odotettu lapsi on niin kovin toivottu ja odotettu, odotus on ollut erilainen verrattuna "mahassa kasvaneeseen" isosiskoon.. Tämä lapsi on kasvanut pitkään meidän ajatuksissa, yhtä tärkeäksi ja rakkaaksi kuin oma. Onni on suunnaton, kun saamme olla vanhempia vielä yhdelle lapselle! 

"Sininen norsu ja samettikukko
ruusumetsässä vaeltaa.
Kysyvät eilen syntynyttä,
vartiovat pientä kulkijaa."

Mukavaa pääsiäismaanantaita! 

Kommentit (23)

Kotomon Taina
24/23 | 

Ihana ihana asia! <3
Pikkuinen saa hyvä kodin.
Meillä kanssa "odotetaan" lapsille pientä leikki-ikäistä serkku-tyttöä lähi kuukausina.
Näistä asioista on siis puhutta lasten kanssa paljon.
Tohditko kertoa enempää täällä blogi-maailmassa asiasta, kuinka päädyitte tähän ratkaisuun ja miten olette mielissänne valmistautuneet?
Onnea tuhannesti! <3

Ruususuun äiti
25/23 | 

Kiitos Taina <3 Onnea myös sinne serkku-tytön odotteluun! Tämä on ollut meille jotenkin aina luonteva ajatus ja haaveissa jo todella pitkään, kuitenkin oma päättikin syntyä tähän väliin ja kiitollinen olen myös siitä, että sai kokea raskaana olemisen ilot ja surut..! Prosessi on ollut pitkä ja mielissämme olemme tähän valmistautuneet monta vuotta! <3

Johanna
27/23 | 

Oi miten ihana uutinen! Sydämelliset onnittelut ja mukavaa pääsiäismaanantaita sinnekin!

Hanni
29/23 | 

Onnea uuteen haasteeseen ja voimia myös =D Hienoa, että teiltä löytyy voimavaroja ihanaan ja suureen asiaan.

Maria
30/23 | 

Paljon onnea uudesta pikkuisesta! Todella hienoa, että ryhdytte noin tärkeään tehtävään!

Liisa
31/23 | 

ihana uutia..suuri asia mutta niin hieno ja tärkeä! onnea! tulee varmasti vaatimaan myös voimia mutta olette varmasti hyvin valmustautuneet ja tulette pärjäämään hienosti! ihanaa, kun pikkuinen saa teiltä rakastavan ja huolehtivan kodin ja perheen <3

GardenianKati
33/23 | 

Oi miten ihana uutinen! Paljon onnea kasvavalle perheelle. Hienoa että sijaisvanhempia lötyy.

Onnen Omenia
34/23 | 

Voi miten ihana iloinen uutinen! Onnea "pikkuveikasta" :) Todella kunnioitusta herättävä ajatus, lapsi saa varmasti aivan parhaimman mahdollisen kodin teiltä <3 Minäkin kuulisi mielellään aiheesta lisää, mmikäli siitä tohdit täällä blogissasi kertoa.

Nonnukka
36/23 | 

Voi kuinka ihanaa <3 Aivan tosi iso ja ihana asia teidän perheelle! Ja myös tälle lapselle joka saa turvallisen kodin. Mukavaa kevättä!

Ansku
37/23 | 

Olen aina ihaillut ihmisiä, jotka avaavat kodin ja sydämen pienille, usein hauraille lapsille. Vaatii varmasti voimia ja venymistä, mutta taatusti antaa paljon enemmän! Ihanaa, erilaista kevättä teidän perheelle!

Alexandra
39/23 | 

Upea asia, paljon onnea koko perheelle! Mahtavaa että kaltaisianne ihmisiä löytyy:)

Netta
40/23 | 

Paljon onnea vanhemmille ja siskolle! :) Ihanaa, ja todella mahtavaa kun unelmat toteutuu, vielä kun ne on noin "epäitsekkäitä". :) Hyvää pääsisäistä ja vielä parempaa kevään jatkoa!

Iida Emilia
42/23 | 

Oi, ihan kylmätväreet menee. Olen onnellinen puolestanne, ja erittäin onnellinen pikkuisen puolesta, joka saa teiltä hyvän kodin <3 Hyvin tärkeää, ja upeaa työtä tulette tekemään!

Itselläni on myös sydämessä kytenyt pitkään samanlainen haaveenmurunen...

Onnellista odotusta :)

Ilona
44/23 | 

Läikähti heti ensi sanojasi lukiessa, niin ihana kuulla ja tietää, että kaltaisianne ihmisiä on olemassa.
Voimia!
Ilona

Rosalie
45/23 | 

A beautiful blog I have discovered many interesting and beautiful things. I'm always very, if I encounter while browsing other creative people. Maybe once you click over, I would appreciate it.
Very best regards Rosalie ? ? ? ? ? ?
PS: What a wonderful withe cat, i love cats!

Tuula
46/23 | 

Onnea, iloa,rakkautta elämäänne <3 Olen ihastuneena seurannut jo jonkin aikaa blogiasi, mutta nyt oli pakko tarttua "kynään". Olen jo keski-ikäinen, upean nuoren miehen, (kohta 30v.) ylpeä äiti. Hän on tullut elämääni 5-vuotiaana, eikä rakkaampaa, hienompaa poikaa voisi toivoa. Toimimme ensin kasvattivanhempina, myöhemmin adoption kautta virallisina vanhempina :) Olette tehneet suuren, haastavan päätöksen. Mutta samalla myös hyvin paljon antavan, onnea siis koko ihanalle perheellenne, jään innolla seuraamaan elämäänne, ja onnekasta äitienpäivää myöskin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla