Somen voima on ihan mieletön! Se tuli taas todistettua edellisen huulirasva -postauksen jälkeen, sillä kaikki huulirasvatarvikkeet myytiin Pienestä tuoksukaupasta loppuun. Kysyntä räjähti niin suureksi, että kosmetiikkalaatuinen mehiläisva ja aromiöljyt on tällä hetkellä loppuneet monesta nettikaupasta. Purkkien perään kyseltiin, niitä on vielä saatavilla ainakin Sinellissä ja Saippuapajalla. Maanantaina pieni erä purkkeja on tulossa myös vielä Pieneen tuoksukauppaan myyntiin. Tuo huulirasvaohje on kerännyt ennätysmäärän lukijoita ja jakoja! Iso kiitos jokaiselle kommentista ja postauksen jakamisesta eteenpäin! Mehiläisvahan loppumisen vuoksi tein uuden reseptin, johon mehiläisvaha ei ole välttämätön! Vinkki vegaaneille ja allergisille: saippuapaja myy nykyään myös hamppuvahaa ja mantelivahaa, joita voi käyttää mehiläisvahan tavoin. Suklainen huulirasva tuoksuu taivaallisen ihanalle ja hellii huulia. 

 

Video, jonka Anni Lehto (@huvikumpu) julkaisi

Tarvitset:

  • 1 rkl Kaakaovoita
  • 2,5-3 rkl Kookosöljyä (tai 1,5 rkl kookosöljyä & 1,5 rkl kosmetiikkalaatuista mehiläisvahaa, hamppuvahaa tai mantelivahaa) 
  • Halutessasi muutama tippa aromiöljyä, esim vanilja ja 1 rkl kaakaojauhetta
  • (n.4-6 purkkia 6 ml)

Sekoita kaikki aineet keskenään keraamisessa-, teräs-, lasi- tai pyrexastiassa. Laita astia vesihauteeseen, joukkoon ei saa roiskua tippaakaan vettä. Sulata kaikki ainekset keskenään. Lisää joukkoon muutama tippa esim vanilja -aromiöljyä ja kaakaojauhetta. Korvaamalla puolet kookosöljystä mehiläisvahalla saat huulirasvasta kiinteämpää ja "lämmönkestävämpää". Kummatkin huulirasvat tuoksuvat suklaalle, mutta kaakaojauheella saa huulirasvaan värin ja lisää suklaista makua. (ylemmässä videossa ilman kaakaojauhetta, alemmassa kaakaojauheella tehty versio.) Huom. tämä huulirasva on hyvä säilyttää viileässä, sillä lämpimässä kookosöljy sulaa nopeasti ja huulirasvasta tulee juoksevaa. Koristele lopuksi purkit esimerkiksi kuvioteipein. 

 

Video, jonka Anni Lehto (@huvikumpu) julkaisi

Ihana tuoksu huulirasvoista leviää koko asuntoon ja muutama purkki odottaa vielä koristelua! Lisää ideoita itsetehtyihin joululahjoihin löytää täältä, klik. Vinkatkaa ihmeessä, mistä tuota kosmetiikkalaatuista mehiläisvahaa voisi vielä löytää? 

Kommentit (4)

Pilviraitti blogi
5/4 | 

Kiitos näistä ohjeista! Tähän versioon löytyisi tarvikkeet kaapista, niin täytyy katsoa, jos ehtisi kokeilemaan. :) Instagramista luinkin tästä asiasta. Aika uskomatonta! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla