Auringonpilkahduksia ja pieniä ihmeitä pihalla..

"Äiti mä toin sulle auringon", neiti kipitti kainalooni kädessään pieniä auringonkukkia. Tämä kukkalähetys tuli juuri oikeaan aikaan ja lähetetään se eteenpäin auringonsäteitä säteilemään ihan jokaiselle! Ja edelliseen kirjoitukseeni lisäten, niitä enkeleitä meidän matkalla on todellakin ollut paljon tällä viikolla, eilen saatiin viimetipalla väistettyä moottoritiellä vastaantulevaa autoa. Kolme autoa rinnakkain ja pieni ohikiitävä hetki pelästyttiin toden teolla.  Tyttö vain ihmetteli takapenkillä meidän reaktiota ja totesi; "ei meillä mitään hätää!"

Näiden "aurinkokukkien" tuovan säteiden lisäksi,  jokainen ihan oikeakin auringonsäde on koitettu napata talteen pihalla ja olla ulkona aina kun voi..Voin sanoa, että aika monenlaisia sisäleikkejä on kokeiltu tästäkin listasta tällä viikolla, klik. Kaikki leikitähän on toteutettavissa melkein ilmaiseksi ja missä vaan, kannattaa vilkaista! Täällä ollaan erityisen HAPPY myös sen lisäkisi, että ollaan hengissä.. Sillä miehen kesäloma alkoi myös juuri ja ensi viikolle on kivoja reissusuunnitelmia.. Mukavaa viikonloppua jokaiselle! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla