Sovita prinsessavaatteita ja herkuttele vanhassa kaupungissa..

Lähdettiin aika extempore autonhakuun Tukholmaan veljeni luokse. Loman viimeisen viikon reissu ei onneksi keskittynyt pelkästään autoihin, vaan päästiin reissaamaan mukavissa paikoissa.. Reissuun lähdettiin Vikinglinen laivalla Turusta. Edullinen ja helppo tapa kulkea ruotsiin lasten kanssa ja taas sai todeta, että hyvin on laivoilla satsattu lasten kanssa tekemiseen- meillä tuli melkein kiire ehtiä bingoihin ja tansseihin :)

Voitiin asua Tukholmassa veljeni luona ja siksi reissuun oli helppo myös lähteä. Meillä on ollut tapana koittaa päästä käymään kahdesti vuodessa kylässä. Ja niin paljon myös nähtävää, tapahtumia ja koettavaa lasten kanssa Tukholma tarjoaa!

Kokosin tähän muutaman Tukholman vinkin lasten kanssa liikkuville.  Yksi päivä meni vain rannassa pötkötellessä, koska säät olivat sen mukaiset! Mutta paljon kerettiin myös tekemään, tällä kertaa meillä jäi Skansen ja Junibacken väliin. Koska aika pienessä "lintukodossa" asumme, tytölle pelkästään metrossa ja vanhan kaupungin kaduilla käveleminen oli jo iso päätähuimaava elämys :)

Vanhaan kaupunkiin mentäessä mukava paikka vierailla lasten kanssa on Livrustkamamre, klik. Täällä pääsee tutustumaan Ruotsin historiaan ja lapsi saa kokeilla erilaisia asuja, kruunuja ja asusteita..

Aika lähellä Livslustkammaria sijaitsee yksi suloisimmista kahviloista.. Meille perinteeksi jo muodostunut Chokladkoppen on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka keskellä vanhankaupungin toria. Täällä poskipäät muotoutuvat ihan uusiin lukemiin valkosuklaan ja herkkujen yhdistelmistä. Suosittelen maistamaan skagenrörä leipää, valkosuklaakakkua ja "valkosuklaa maitoa"!

Eikä tässä seurassa aika päässyt pitkäksi.. Jo ihan tuo kadulla käveleminen lasten kanssa tarjosi ihan uusia ulottuvuuksia katsoa kaupunkia ;)

Kommentit (3)

Terveisiä Ruotsista
4/3 | 

Kumma kyllä lapsi ei näytä siltä, että iloitsisi: päinvastoin. Taisi matka olla enemmin vanhempien mieleen?

Aleksi
5/3 | 

Hyvä pointti "Vierailija"! On tärkeää muistaa, että lapsen ilo välillä saattaa tulla muista asioista, kun aikuisten.

 

Tällä kertaa kyllä setä, sedän puoliso, että lapsen vanhemmat pitivät hyvän huolen siitä, että lapsi viihtyi, sai seikkailla, leikkiä ja iloita.

 

<3

Pulmeri
6/3 | 

Ihania kuvia :) Nerokkaasti järjestetty kaupunkiloma, jossa lapsillekkin mietitty omat tärpit. Samalla oppii huomaamatta tärkeitä taitoja oman elämänsä varrelle, niitä ei juuri hoplopissa opikkaan : metrolla kulkemista ja liikenteen huomioimista, uudenlaisia kulttuureita ja käytöstapoja, vieraita kieliä jne. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla