Upea kellariremppa on melkein päätöksessä, tässä pieniä paloja..

Viikonloppu hurahti naapurissa, juhlistaen uuden kellarirempan valmistumista. Täällä mekin olemme olleet pienenä remppa apuna. Kova homma on ollut  remontissa, joka on kuitenkin toteutettu myös paljon vanhaa säästäen. Kuvia olisi ollut vaikka kuinka, tässä kuitenkin muutama pala. Uusi kodinhoitohuone on myös huippuhieno, sieltä tulen varmasti myös meille jotain ideoita nipistämään- tyylivarkaissa siis naapurissa! Jos jotain tuttua huomaatte kuvissa- meidän vanha olohuoneenpöytä pääsi autotallista käyttöön.

Koti on täynnä pieniä kauniita yksityiskohtia ja tunnelmaa! Jos oma koti alkaa kyllästyttää- aina voi marssia naapuriin!

Halauksin, Anni

Kommentit (4)

6/4 | 

Kylläpä on kaunis kellari! Tästä saankin ideoita meidän projektiimme! Meilläkin nimittäin kellari odottaa puuskaa saattaa se valmiiksi. Lattia siellä on valmis, mutta maalisudin pitäisi heilua ja uusia kalusteita hankkia. Jos tässä kevään mittaan, siellähän se kiltisti odottaa! :)

T. Noora (tatitomera.blogspot.fi)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla