Saatiin tässä viikolla vieraita kylään ja päätettiin testata ihan uudenlaista juustokakkua.
Yleensä ollaan aina käytetty liivatetta, mutta nyt kokeiltiin uunissa paistettavaa versiota.
Voisin sanoa, että oli kyllä ehkä elämäni paras juustokakku ja
 tätä tullaan tekemään vielä monet monet kerrat.. :) 
Tyttären homma oli murskata keksit pohjaan ja tietysti toimia makutuomarina 
yhdessä pikkuveljen kanssa.. 

 

 

 

 

Valkosuklaa Juustokakku
 

 

 

 
Pohja:

 

250g Digestive-keksejä

 150g voita sulatettuna

 

Ripaus kanelia & kardemummaa

Murskaa keksit ja sekoita voi
 
 

 

 

 

 

 

 

 
Täyte:

 

 

2 kananmunaa

 

2dl kuohukermaa

400g tuorejuustoa

1 dl sokeria

250 g valkosuklaata

Sitruunan kuori

 

 

 

 

Vatkaa munat & sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. 
 Lisää tuorejuusto, valkosuklaa & kerma (mikrossa kermaan
sulatettu valkosuklaa) ja raastettu sitruunan kuori.
Kaada täyte irtopohjaan digestive-pohjan päälle. 

 

 

Paista 170 asteessa, alatasolla n.1 h 20 min, 
kunnes pinta saa pienen rusehtavan kuoren ja on kypsynyt myös sisältä.
Anna jäähtyä jääkaapissa ja nauti hyvässä seurassa!

 

 

 

 

 
? ? ?

Anni

 

Kommentit (18)

Sinikka
20/18 | 

Oi mikä herkku!!! Henkilkökohtaisesti rakastan justokakkuja, tää menee ehdottomasti kokeiluun :)

Eerika
22/18 | 

Nam! Kuullostaa hyvältä ja näyttää herkulliselta!

Niina
23/18 | 

Näyttää hyvältä!<3 rakastan juustokakkuja!:)

Jenni
24/18 | 

Nam nam! Juustokakut on parhaita ja tämän perheen lemppareita myös, tätä täytyy ehdottomasti kokeilla. Kiitos ohjeesta ja herkullisista kuvista! <3

Anne
26/18 | 

Kiitos vähän erilaisesta juustokakun ohjeesta ! Tämä testataan tänään :)

- Anne _

Onnen Omenia
27/18 | 

Ihanan kuuloinen ohje, täytyy ehdottomasti testata! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Sarppu
28/18 | 

Takuulla hyvää, itsekin teen samantyylistä aina välillä ja nuo vadelmat kruunaavat kaiken :)

My life
29/18 | 

Iik, mikä herkku! Mutta olen leivontalakossa.. Syksyllä tuli leivottua niin paljon, että muodot muuttuivat..

Alexandra
30/18 | 

Ihana ohje ja kauniin näköinen kakku, pitää ehdottomasti kokeilla!

Anonymous
31/18 | 

Löysin sattumalta blogiisi ja huomasin, että teillä on austaralianterrieri(?). Saako kysyä onko tuo mistä kennelistä? :)

Emppu
32/18 | 

Minä tykkään myös leipoa noita juustokakkuja (liivatetta sisältäviä), mutta tuollaista uunissa paistettavaa ei ole tullut koskaan kokeiltua. Varmasti oli hyvää! :P
Minulla on Sinulle haaste Iloa & Unelmaa-blogissani. :)

Aurinkoista viikonloppua! :)

Ruususuun äiti
33/18 | 

Heippa! Ransu koira on haettu kotkan läheltä viitisen vuotta sitten :) Ihana pakkaus!

Ruususuun äiti
34/18 | 

Kiitos haasteesta, pitääpä piipahtaa kurkkaamassa! :)

Tuija
36/18 | 

Tämä juustokakkuohje täytyy ottaa talteen tulevaa tarvetta varten. Tällä hetkellä yritän itse välttää herkuttelua, joten tällaiset postaukset on vähän "haastavia" ;-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012