Löysin ihanan ohjeen Pikku-ketun puuhamaa blogista näihin söpöihin valoihin. Lyhdyt on tehty pahvimukeista, jotka päälystin kankailla, lahjapaperilla ja erilaisilla koristenauhoilla, joita kaappiin on jäänyt ompeluksista. Jotta valo näkyisi läpi, painoin kynällä reikiä mukiin, kivasti loistaa valo pienistä reijistä. Muovimukeihin tehtäessä valo näkyy vielä enemmän.. 

Tunnelmallista loppuviikkoa Huvikummusta! 

Kommentit (26)

Ruususuun äiti

Kiitos Marsa! :)
Mammeli, suosittelen näiden tekemistä, mukavan helpot tehdä varsinkin kun leikkaa valmiin kaavan ensin yhdestä pahvimukista!

-Leena-

Löysinpä täältä ihanan blogin! :)
Valot ovat kyllä kauniit, täytyypä ehkä toteuttaa tuo idea itsekin!

Marika

Itekin oon ihaillu juuri kyseisiä valoja!Tosi tunnelmalliset. Saapa nähdä innostunko itsekin tekemään beigen värisinä tai vaaleansinisinä samankaltaiset. Ehkä jos aikaa riittää :)

GardenianKati

Mä jo ihmettelin, mistä oot noin sopivan värisiä mukeja löytänyt =D... Eihän niitä vissiin löydykään. Mä olen joskus 20-vuotiaana toteuttanut tuollaiset valot valkoisilla filmipurkeilla. Näin sellaiset jossain kalliissa design-liikkeessä ja tein itse. Noi on kyllä kivoja!

Jaana Kristiina

Voi mikä ihanuus!!!!Pitipä heti käydä vilkaisemassa tuolta Pikkuketun blogistakin samanmoisia.
Tämä idea on kyllä ihan pakko kopsata=)
Mukavaa viikon jatkoa ja tunnelman hetkiä=)

Glückspilz

süsse Idee ;0) Herzlichen Dank für die Inspiration.

liebe Grüsse aus Deutschland, Kerstin

Peppi

Suloiset tuli siunkin valoista!
Sen jälkeen, kun omani tein, löysin vinkin, missä oli käytetty läpinäkyviä mukeja, joten valo hohtaa niistä läpi helpommin.
Eiku nautiskellaan hämyvaloistamme ;)

Pampuliina

Todella kauniit valot, nämä täytyypi myös itse toteuttaa. Näitä on tosiaan näkynyt joissakin blogeissa, ihanat<3

Jenni

Löytyipä täältä ihana blogi, täytyy tutustua oikein ajan kanssa. :) Ja niin suloinen lyhtyidea, tosi ihana toteutus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram