Perinteinen tiikerikakku on tehnyt uuden tulon meidän kahvipöytään lasten myötä. Kakkua toivotaan usein ja perinteisellä reseptillä tehty kakku katoaa varsin nopeasti lautasilta.

Vanhanajan Tiikerikakku

  • 200 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vanilijasokeria
  • 1 dl kermaa
  • 3 rkl kaakaojauhetta

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos voi/sokeri vaahdon sekaan vuoronperän kananmunien ja kerman kanssa. Mausta kaakaojauheella 1/3 kakkutaikinasta. Kaada puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuokaan, lisää väliin tumma taikina ja lopuksi vielä kerros vaaleaa taikinaa. Paista 150 asteessa n.50-60 min. 

Reseptin perinteiseen mustikkapiirakkaan löydät täältä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla