Vanha mäntykaappi sai uuden elämän kuistillamme maalauksen ja hionnan jälkeen

     Vanha mäntykaappi sai uuden elämän kuistillamme maalauksen ja hionnan jälkeen. 
Indiskasta ostetut posliiniset nupit.

Vanha ovi löysi tiensä meille vanhempieni pihavajasta. Ensin siitä piti tulla pöytä, mutta se saikin jäädä ruokahuonetta piristämään.. Pieni ballerina on niin onnellinen saadessaan balettipuvun päälleen ja liehuu ympäri asuntoa rimpsuineen & nauttii saamastaan huomiosta. Kauppaankin olisi puku päällä lähtenyt <3 :) 

Vanha kaappi on suosikkini, mummoni veljen tekemä kaappi tuli meille mökiltä. Puiset tikkaat löytyivät vanhan asuntomme pihavarastosta hylättynä... Kaapin päällä pieniä rakkaita muistoja. 

 Sekatekniikalla tehty maalaus. 

Vanha kipsipeili löytyi kirppiskierroksella ja taitaa myös kelvata rinsessa ruususuun kammariin. 
Meren rannalta olen säkkitolkulla kantanut aina reissuilta kiviä,  ihana on muistella lomaa, merenrantaa, aurinkoa ja rentoa tunnelmaa.. Jokaisella kivellä on oma tarina ja jokainen on yksitellen joltain rannalta noukittu mukaan, pieniä suuria aarteita, joista olisi 
suunnitteilla tehdä koruja. 

"There are six BILLION people in the world

More or less

and it makes me feel quite small

But you're the one I love the most of all." 

Nine Million Bicycles, Katie Melua

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla