Käytiin hakemassa vähän vappufiilistä Helsingistä! Aurinko, paljaat varpaat ja kesän ensimmäinen jäätelö!

Ja mitä me sitten tehtiin.. NUKUTTIIN hyvin, juhlittiin, syötiin PALJON ja hyvin, shoppailtiin, käytiin kävelyllä satamassa, herkuteltiin kesän ensimmäiset jäätelöt, uitettiin varpaita meressä mattolaiturilla ja kikatettiin poskipäät kipeiksi! Kahdessa päivässä löytyi vappufiilis ja monta pikkuputiikkia ystävän asunnon nurkilta! Aivan mielettömän ihania mekkoja, kenkiä ja asusteita oli pullollaan WST Second Hand- kaupassa, klik. Kaupalla on hyvät hyvät nettisivut, joissa kannattaa piipahtaa jos kesämekko on vielä hukassa! ;) Löysin myös itselleni yhden, olisi ollut muutama muukin!

Syömässä käytiin mm. ravintola Salutorgetissa, klik. Muikut ja hiililohi veivät mennessään! Mukavaa vappufiilistä..

Halauksin, Anni

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla