Mielettömiä väriyhdistelmiä sitä vielä ulkoa löytyykin, ylempi kukkakimppu on kerätty Tampereen kaupungin istuttamasta maisemapellosta Muotialasta! Kukkia saa vapaasti käydä nyt poimimassa pellolta kotia kaunistamaan ja mieltä piristämään! Ihana idea tuo pelto ja kukkia pellolta on päätynyt varmasti moneeen kotiin! 

Eilen oli ihanan aurinkoinen ja lämmin syysilta ja kävimme pienellä Köpiksen ;) matkalla Mustalahden satamassa! Ihana paikka käydä tunnelmoimassa ja katselemassa veneitä! Sataman yleisilmetä on kohennettu viimepäivinä ja ravintola Kaislan suklaakakku on mielettömän hyvää, suosittelen!  

Tämä rimpsessa ruususuu ei meinaa paikallaan pysyä ja kaikki on niin ihanaa ja uutta! Viimepäivinä meitä on huvittanut rimpsessan pussailuinto! Kaikkea ja jokaista pitäisi saada suudella, sorsakin olisi tällä reissulla saanut oman suudelman, mutta lähestyminen taisi olla liian raisua! ;) 

Pienille muistoille tein kirjan Koptisidoksella. Vanhalla kirjansidontamenetelmällä voi sitoa kirjoja ilman erityisiä välineitä. Papereina ohutta käsintehtyä paperia, tämä kirja saa odottaa vielä hetken ennenkun pääsee pienen rimpsessan käsittelyyn! 

Äitini on käsityöopettaja ja ehkä sieltä jo into kaikkeen näpertelyyn.. Mukavaa, kun on aina uusia ideoita jakamassa ja kehittämässä! :) Nämä ihanat äitini tekemät keijut saivat myös ison suudelman pieneltä tyttäreltä, ne kaunistavat kuistia ja toivottavat vieraat tervetulleiksi! 

Viimepäivät ovat menneet "lettuliiteriä" rempatessa! Saimme naapureilta vanhan hirsiseinänpäädyn, joka oli menossa polttopuiksi. Päätyyn kuului ovi ja vanha ikkuna, niin suloinen aarre tuli onneksi pelastettua! :) Pääty on nyt kunnostettu, mutta eihän se pelkkä pääty riittänyt! Piti tehdä katto, sivuseinät vanhoista kuistin ikkunoista, rappuset jne.. Homma siis vähän laajeni, mutta kohta voi lettuliiterissä pitä juhlat ja saas nähdä josko sinne tulisi myös pieni tulisija! :D

Kommentit (2)

Laura
3/2 | 

Kun näin nuo kuvat tuosta kirjasta, ajattelin, että se on varmaan joku kauhean kallis ostos jostain hienosta liikkeestä. Mutta vau, sä olitkin tehnyt sen itse. Aivan upea. Tämmöisiä töitä kun näkee, alkaa sormet syyhytä tekemään sellaisia asioita, joita en ole aiemmin ajatellutkaan tekeväni. Mutta tämä ei taida olla mikään käsityö helpoimmasta päästä?

Ruususuun äiti
4/2 | 

Heippa Laura! Ensinnäkin kiitos, mukava saada palautetta, myös itse jaksaa sen voimalla aina tehdä ja näpertää! <3 Koptisidoksen tekemiseen löytyy netistäkin ohjeita ja ei mikään kovin hankala, kunhan pääsee vauhtiin! kannattaa kokeilla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla