Takana rankka viikko ja viikonloppu lasten kanssa. Sairastelua, remppasotkua, valvomista, uhmaa ja kiirettä!

Takana rankka viikko ja viikonloppu lasten kanssa. Sairastelua, remppasotkua, valvomista, uhmaa ja kiirettä! Kun silloin eräänä sunnuntaina intoa puhkuen (tylsistyneenä?) aloitimme rappukäytävän remontin, nyt se on lojunut keskeneräisenä jo tovin.. Mutta sellaistahan se on- ikinä ei pitäisi haaveilla saavansa viikossa valmiiksi kun itse tekee! Muistettava, ettei se ole niin vakavaa, vaikka asiat joskus repsottaakin, antaa olla! Totaaliväsymyksen jälkeen sitä taas laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja huokaisee auringon pilkahtaessa silmäkulmaan! Elämä menee kuitenkin kaiken muun edelle ja tällaisina viikkoina siinä normaaliarjen pyörityksessä on jo ihan tarpeeksi! Mentiin kuistille piknikille, päätettiin aloittaa "kevätkausi" jo nyt ja tanssia vähän- siellä se remontti odottaa, ei haittaa

Aamulla juuri neljä täyttänyt tyttö marssi sänkyni viereen, yllään salaa edestä kahtia leikkaamansa villapaita ja totesi; "Äiti tiesitkö, tämä villapaita kiristi kamalasti, eikä kiristä enää.." Kädessään pölypallo todeten onnellisena; "löysin myös peikontakun".. Nauroin, ei se ole niin vakavaa!

Halauksin, Anni

Kommentit (4)

5/4 | 

Näin on, turhat paineet ja stressit pois. Ja ihana tyttönen, hyvä asenne. :) ...myös äidillä!

 

-Tähtityttö-

7/4 | 

Mummina seuraan tyttäreni perheen jaksamista. Näinhän se oli itsellänikin aikoinaan ja vielä painolastina alkoholiin taipuvainen puoliso kaikkine lieveilmiöineen. Mies on jättänyt rajun elämän taakseen ja kun itse sairastuin myöhemmin siagnosoituun CFS:ään, niin hän ( mieheni) otti taloudenhoidon ja vastuun. En olisi ikinä uskonut, onneksi anoppi ei ole enää riesana ja arvostelemassa miniäänsä ilkeine kommentteineen. Jaksakaa ja pysykää nuoret perheet yhdessä, kaikki palkitaan.

8/4 | 

Kirjoituksestasi tuli mieleen oma lapsuuteni.Leikkasin sohvan takakankaaseen pienen reiän,koska halusin nähdä mitä kauniin sohvan sisällä oli.No,nuhtelulla ja paikalla siitä selvittiin.Niin ja minustakin kasvoi ihan kunnon ihminen! Sonja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla