"Pelkään että ihmiset on laitettu liikkumaan, kiirehdi kiirehdi ettei aivot ehtis liikaa ahdistumaan.."

"Joulukodissa" on nautittu kiireettömistä aamuista ja rennosta yhdessäolosta. Poltettiin tuossa havuista ja vanhoista kynttilänpidikkeistä tehdyssä "adventtikranssissakin" jo kaikkia kynttilöitä ja tuotiin juhlaa arjen sekaan! On nähty ystäviä ja herkuteltu omaa omppuhilloa letuilla & mustikoilla ja tehty pieniä pihahommia. Viimeiseen omppuhillosatsiin lisättiin puolukoita, niin saatiin punainen väri ja kirpsakka maku. Etiketit voit tulostaa täältä, klik. Pieniä mukavia hommia, arkisia ja ehkä jonkun mielestä vähän tylsän tavallisiakin :) Mutta niistä tavallisista asioista se arki koostuu, pysähtymisestä lasten kanssa ja läsnäolosta. Ihan fiiliksen mukaan on menty, ilman sen suurempia suunnitelmia ja taidetaan mennä syyslomaviikkokin! Ja tämän biisin sanat kolahti täysin tähän viikonloppuun, video on kuvattu myös aika sykähdyttävissä maisemissa Bulgariassa..

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla