Lastenhuone on nyt vihdoin listojenkin osalta valmiit! Huone on pitkään ollut melkein valmis, nyt voi sanoa, että kaikki on paikoillaan. Iso huone & kaksi pientä lappeeta ovat teettäneet yllättävän paljon töitä. Kumpaankin lappeeseen rakennettiin oma pieni huone työpisteineen. Iso huone jäi leikki/ askartelu & pukeutumistilaksi. Pitkään on tämä projekti kestänyt, huonekaluja keräilty sieltä täältä. Jokainen huonekalu näihin huoneisiin on tullut käytettynä, itse tehtynä, kirpparilta tai naapureilta! Mummon tekemä hauska Mursu istumatyyny ja matto. Naapureilta saatu renginkaappi, kirpparilta löytynyt keinustuoli. 


Vaatekaapin sijasta, vaatteet roikkuvat verhotangossa, edullinen ja hauska ratkaisu. Vaatteet ovat helposti käytettävissä ja myös lapsen ulottuvilla. 

Toisesen lappeen pieni työpiste: kirpparilta ompelupöytä 20 e ja tuoli kierrätyskeskuksesta 8 e. Vanha Kustavilainen lastensänky on löytö Huuto.netistä. 

Toisessa lappeessa oma vanha sänky, astiakaappi muutaman euron löytö torilta toimii kirjahyllynä. Vaaleanpunainen kirpparilta löytynyt lastentuoli toimii yöpöytänä. Oma grafiikantyö alimmassa kuvassa. 

Leppoisaa viikonloppua Huvikummusta ja kiitos ihanista kommenteistanne! Tervetuloa uudet lukijat!

Kommentit (35)

Peikkotyttö Hanna

EIII!!!! En kestä kattoa! :D Liian IHANA IHANA IHANA huone!!!! ??? :) Vau - onnittelut - todella upeasti ja kauniisti toteutettu huonekokonaisuus ja lapset varmasti tykkää! ?

Rentoa Loppiaista!

Anis

Voihan yhen kerran!!Onpas ihastuttava pikkuneidin huone ja nuo pienet lappeiden huoneet. Kivasti käytetty hyväksi lappeiden alustat. Hienoa, että olet käyttänyt paljon kierrätystavaraa. Kaikki olet saanut sopimaan ihanasti yhteen.

Perhostyttö

Siis eiiii...aivan tosi ihana! Upeasti tehty ja niiiin kaunis jokaista yksityiskohtaa myöden!

Marru

SIIS... AIVAN MAHTAVA!!! Ei enään suloisempaa huonetta voi olla, olette onnistuneet täydellisesti :))

Linda

On kyllä tosi ihana huone! Niin paljon kauniita vanhoja tavaroita ja kaikki sopii upeasti yhteen!

tinttarus

Oikea paratiisi???
Kaunista ja sydämellä esiin laitettua.
Prinsessan suloinen kammio , kaunis kaunis kaunis!!!!!!

Ihania loppiaishetkiä teille!

anrinko

Huikean, huikean ihana!!!!
Meillä odottaa kanssa yläkerta remonttia. Tässä oli kivoja ideoita mitä tehdä noille vinttikomeroille.
Me taidetaan laajentaa huoneet vain sinne sivuille. Yksi vinttikomero jätetään puoliksi varastoksi.
Muuten, jos jaksat, viitsitkö vaihtaa ton mun bloginimen? Anrinko kun se nykyään on. =)
Toivotaan, että ne viirinauhat ehtisivät ajoissa perille.

Anne

Todella kaunista! Ihana! Kyllä neiti Ruususuun nyt kelpaa kasvaa ja nauttia omasta huoneesta!

Ruususuun äiti

Oi, paljon kommentteja, kiitos jokaiselle. ???

Anis, vanhojen tavaroiden käyttö & kierrätys on meille tärkeää ja lähtökohtana sisustuksessa. Myöskin jokainen nurkka ja tila otetaan huolella käyttöön.. Näissä huoneissa asustaa oman lisäksi viikonloppuisin tukiperhelapsia ja kylään piipahtavat ystävät! Mukavaa, että on jokaiselle tarjota nyt oma rauha!

Anrinko, tänne minulle bloginimesi näkyy ainakin oikein. Me jätimme myös osan toisesta lappeista varastoksi. Toisesta lappeesta puolet vaatehuoneeksi, jonne pääsy meidän makuuhuoneesta. Mukavasti muunneltavia pieniä huoneita. Viirejä jännityksellä odotellaan! :)

Tervetuoa Malla lukijaksi ja kaikki muutkin uudet!

Maanvaiva

Samat tuntemukset, mitä ensimmäisellä kommentoijalla :)9 Liian ihana!! Sä oot taitava!!! <3

Kotomon Taina

Tää on niiiiin täydellinen! Kovan homman otte rempassa tehneet mutta kyllä on kannattanut. Kyllä kelpaa todella pienen tytön täällä asustella! Ja toi huonekaluhommakin on just niinkuin mä tykkään - rentoa, tunnelmallista, esineitä joilla on tarina ja henkeä. oikeat esineet vaan löytävät kotiin kun antaa niiden tulla! :)
hyvää viikonloppua!

Suvi

Mielettömän hieno! Etenkin tykkään tuosta vaatetankoideasta, sekä ruususuun makuusopista :)

Ansku

Voi miten ihana blogi ja suloisen lastenhuoneet. Tänne tulen toistekin, tervetuloa vastavierailulle VillaHoviin!

pitsienkeli

KAUNISTA,KAUNISTA,KAUNISTA!!!!
Ihan unelma=)
Kyllä kelpaa tepsutella siellä pikkuisen....

Sara K

Kannatti odottaa seuraavaa postaustasi. Aivan super söde huone pikkuneidillä!! Upeinta tietty tuo kierrätys, itsetekeminen jne.

Ninnuska

Aivan ihana! Oijoi. Jotkut vaan osaa!

Millaisen ratkaisun keksit lapsen lelusälän piilottamiseksi? (Meillä se on Ongelma ja todellakin kiinnostaisi, miten muut ovat saaneet sen ratkaistua.)

Ruususuun äiti

Kiitos teille kommenteistanne!
Ninnuska, lelusälää varten on kummankin sängyn alla vetolaatikot. Isossa huoneessa myös arkku leluille ja pitkä kaappi (lukollinen) toimii askartelutarvikkeiden säilytyspaikkana. Tykkään myös isoista pajukoreista ja isoista tuohikoreista-kirppareilla usein myynnissä, minne lelut & pikkusälän voi sitten leikkien jälkeen heittää ja kerätä.

Reissuja ja romantiikkaa

Voi kääk, kääk mikä ihana Huvikumpu-mummonkammarimeininki. Aivan mahtava. Erilainen, omintakeinen ja just presiis lapsellisen tyttömäinen. Olet leivoskahvit urakastasi ansainnut !!!

Iida Emilia

SIIS...mä olen sanaton!!! Tää on kuin jostain sadusta <3 Ihan valtavan yli-suloinen, täynnä ihania ideoita...

Jään kuolaamaan näitä vielä moneen kertaan...

Iloista tammikuista viikkoa teille :)

Taika

Ihana huone!
varsinkin tuo kuva puun kuva seinässä ? oletko itse sen maalannut? On niin ihan aettä..

Satu Katila

Onpas ihanaa <3
Kaverilta sain vinkin tulla tänne kun tytön huoneen vaateongelmista avauduin facebookissa. Ja mitä kaikkea löysinkään... pakko oli mieskin kesken työpäivän pakottaa katsomaan ja miettimään miten saadaan meille meidän näköisesti tuo vaateratkaisu, yritti sanoa että on hänellä oikeita töitäkin ;)
Tänne palaan usein!

Ruususuun äiti

Kiva kun löysit tänne. Tämä vaateratkaisu on erittäin helppo & halpa toteuttaa. Ikeasta verhotanko ja hyllyt päälle. Toimii myös tosi hyvin, kun lapsi pääsee helposti itse katsomaan ja laittamaan vaatteensa takaisin. Suosittelen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram