veden ympäröimänä, keskellä järveä.

Saatiin olla yksi yö "viiden tähden" hotellissa keskellä järveä.. Jokapuolella vesi, musiikkina yöllä veden äänet, linnut, puut ja tuuli. Aaltojen silittämät kalliot, joilla voi aamulla lämmitellä ja pulahtaa uimaan. Auringonlasku ja nousu, yöllä tähtitaivaan alla yhdessä. Ei mitään parempaa paikkaa lastenkaan mielestä, kun oman perheen syli ilman mitään ylimääräistä, ilman aikatauluja. Ei siihen paljon tarvita. Aamupalaksi tulen paistamia räiskäleitä, ihan niin kuin viiden tähden hotellissa! Kesäyölle kiitos..

Jos voisin jäädä tähän, kun kaikkialla soi,
kun niitty usvan alla hiljaa unelmoi.

Jos voisin jäädä tähän, kun laulaa kesäyö,
kun tuoksuu tuore heinä ja alkaa tuulen työ.

Ja vaikka en voi jäädä, se kaikki minuun jää,
yökehrääjän ääni kaislan hento pää.

Anna-Mari kaskinen

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla