Synttärihuumaa, prinsessakakkuja ja särkänniemeä

Viikonloppuna juhlittiin serkkutytön prinsessa syntymäpäiviä ja wau, minkälaisen kakun VELJENI oli koristellut omalle tytölleen. Mukava huomata, että koristeluinnostus taitaa kulkea meillä suvussa.. :) Mietittiin viikonloppuna syytä ja tultiin siihen tulokseen, että syy taitaa olla vanhempiemme, jotka eivät ikinä "osanneet" (muka) koristella kakkuja ja me lapset niitä koristelimme ja tehtiin jos minkälaisia luomuksia. Niiden koristelu ja etenkin sitten syöminen se lempipuuhaa vasta olikin ja taitaa olla edelleen.. Ja veljenvaimo oli onnistunut tekemään ihania macaronseja, NAM! Synttäreillä lapset sai askarrella karkkihelmiä, niitä tehtiin myös oman tytön synttäreillä klik. Kiitos ihanista juhlista, niitä muistellaan VARMASTI pitkään..

Ihme ja kumma viikonloppuun mahtui myös särkänniemeä- kiitos miehen työpaikan virkistyspäivän. Särkänniemihän on onneksi tänä kesänä luopunut aluemaksusta kokonaan ja myös alle 3v pääsee kaikkiin laitteisiin ilmaiseksi. 

Viiikonloppuna juhlittiin myös naapurintytyön syntymäpäiviä, juniori varasti synttärisankarin..! Naapurirakkautta ilmoilla!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla