Niin lupasin itselleni. Ja eilen on jo ahkeroitu hieman sen eteen. Mielipuuhaa ei todellakaan ole siivoaminen, mutta sen jälkeinen olotila ja puhdas koti kyllä! Eilen laitettiin pölypalloille kyytiä ja tänään puhdas koti odotti aamulla palkintona. Pihalta kannettiin pelargoniat talvisäilöön sisälle ja kuistille. Viikonloppuna on aikaa tehdä myös rauhassa muita puutarhahommia ja pieniä askarteluita lasten kanssa. Mukavia, rentouttavia asioita. Taidan ottaa tuosta sohvalla makoilevasta parivaljakosta mallia..

 

Tänään kutsuin myös ystäviä meille herkuttelemaan. Tarjolla on couscoussalaattia, italialaisia herkkuja ja pieniä tapaksia. Suklaata unohtamatta.. Sekä uuden PompDeLuxin vaatemallistoon tutustumista. 

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua jokaiselle! 

Kommentit (5)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa. Huvikummussa asustaa myös remppataitoinen mies, kolme lasta, Lilli-kissa ja Ransu-koira. 

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012