Ensilumen lumoissa, juhlahumussa ja arvonnan voittaja!

Pienet terveiset ja heipat täältä joulujuhlahumun, lahjojen pakkailun ja lumen ihmettelyn keskeltä.. Tähän viikonloppuun on mahtunut monet juhlat ja kauneimpia joululauluja, niin kuin varmaan monessa muussakin perheessä, sekä muutama odotettu tapaaminen! Arvonnan voittaja on myös selvillä, tällä kertaa arvonnassa voitti kommentti 45/73, nimimerkillä Pinni. Sähköpostia on siis kohta luvassa sinulle.. Kiitos kaikille muillekin osallistuneille ja mukavaa sunnuntai iltaa! Meidän neidin viimeiset sanat ennen nukkumaanmenoa oli; "Äiti kuinka monta yötä siihen jouluun vielä on.."

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla