Kiitos äänistänne Elloksen kilpailussa, jos et ole vielä äänestänyt niin äänestää voi tästä! Kiitollinen jokaisesta äänestä! Hauska kilpailu, paljon muitakin ihania sisustuksia kisassa mukana, kannattaa käydä  inspiroitumassa! Moneen uuteen kauniisen blogiinkin sieltä tieni jo löysin, jos sinulla on blogi jota haluaisit suositella, niin kerro siitä! Uusia blogeja mielellään käyn kurkkimassa! 

Tämän kuvan myötä halusin toivottaa mukavaa iltaa juuri sinulle! 

Kommentit (10)

Mirjami
12/10 | 

Mistä tuo ihana tyyny on jossa on joku kuva keskellä? Kävin jo äänestämässä teidän kaunista kotia! Onnea kisaan! :)

Ruususuun äiti
13/10 | 

Kiitos äänistä <3 Tyynyt on Tiina Kaunismäen (Riihipeikon) käsialaa, pienet enkelit kuvassa! Riihipeikon nettisivujen kautta saa tilata!

Hilma
15/10 | 

Ihana kuva tomerasta pikku neidosta,
tyynyt on myös tosi suloiset, niistä inspiroiduin, kiitos :)

Tanja H
16/10 | 

Äänestin, tietty ;) Oliko siellä monella blogiosoitteita esillä? Löysin aika montakin kiinnostavaa kotia työmielessä, mutta en lainkaan blogiosoitetta kuten sulla oli?

Hanni
17/10 | 

Mukavaa viikonloppua ja onnea kisaan! Ja tervetuloa poikkeamaan blogissani (Polkadot), jos et ole vielä käynyt =D

Ihanan kodikas koti teillä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla