"Äiti me mennään naimisiin!"

On se kummaa aikaa tämä kevät, sillä toisena päivänä sitä on täynnä valoa ja aurinkoa. Ja taas toisena päivänä valvomisien saattelemana sitä on vaikea innostua mistään. Vaan eipä tämän näyn jälkeen voinut olla purskahtamatta nauruun. "Äiti me ollaan menossa naimisiin, ota meistä hääkuva!"

Tämän viimeisimmän tautirumban jälkeen täällä siis pyörii VARSIN hienoa väkeä (lökähousut ovat historiaa) ja ensimmäiset orvokit pääsi hääkimpuiksi! Ihana on saada taas tavallinen arki rullaamaan. Kesän odotus on jo pitkällä!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla