Mahtavaa! Helsingin matkat peruttu tältä keväältä ja siihen on kaksi erittäin hyvää syytä. Toinen avautui viime perjantaina ja toinen syy aukeaa ensi perjantaina. Nämä syyt ovat tietenkin Ruotsin lahjoja kuluttajalle.

Viime perjantaina avattiin Turun Yliopistonkadulla suosikkiliikkeeni COS, jossa on tullut käytyä joka ikinen kerta, kun isolle kirkolle on lähdetty. Koskaan en ole tyhjin käsin tullut ulos liikkeestä. Mitä ihanuuksia liikkeestä löytyikään....myös lapsille oli vaatteita aina 128cm kokoon asti. Taidetaan kuopuksen kanssa käydä viikonloppuna.

Ensi perjantaina on vuorossa toisen liikkeen avajaiset...Tähän liikkeeseen on samaten tullut pistäydyttyä joka reissu, mutta ostokset olleet hankalia kuljettaa...Hansakortteliin avataan siis 15.4. Granit, avajaiset kello 16.00 alkaen, sinne siis!

Kommentit (0)

Seuraa 

"Sahramia ja Sirkusta-blogin Tirehtööri on 40+nainen, joka pyörittää sirkusta yhdessä Voimamiehen ja nuorempaan polveen kuuluvan Jonglööri-esikoisen ja Klovni-kuopuksen kera" ota yhteyttä: rummukainenterhi@gmail.com