Taide on ihana asia ja jokaisella meillä on mahdollisuus saada taidetta kotiin, osin hyvinkin edullisesti. Itse kävin eilen hakemassa yllä näkyvän taulun täältä. Kuukausivuokralla saa taulun kotiinsa joko lopullisesti tai vähäksi aikaa. Tuo Lotta Lekan teos "Maa, jossa juuret kulkevat" miellytti heti silmää. Ja jos taulu alkaa kyllästyttää, löytyy lainaamosta valinnanvaraa yllin kyllin. Itse aion kyllä lunastaa taulun kokonaan itselleni. Surffailin netissä ja äkkipäätä bongasin samanlaisia taidelainaamoja Salosta, Raumalta ja pääkaupunkiseudulta.

Mitä sinun seinältäsi löytyy? Voisitko lainata tai vuokrata taidetta kotiisi?

Kommentit (2)

Pii
Liittynyt29.2.2016

Vastauksena ehdottomasti VOisin! Tämä on hyvä muistutus ja voisin tarjota noita vanhoja runsaita tauluja lainaamoon koska eivät ole seinällä koskaan. 

Jokainen voi olla kokki

TerhiR
Liittynyt1.3.2016

Tuonne jäi monta taulua, jotka olisin halunnut napata mukaan, mahtaako seinätila riittää :) mutta makuuhuoneeseen on tulossa myös lainataulu myöhemmin keväällä.

Seuraa 

"Sahramia ja Sirkusta-blogin Tirehtööri on 40+nainen, joka pyörittää sirkusta yhdessä Voimamiehen ja nuorempaan polveen kuuluvan Jonglööri-esikoisen ja Klovni-kuopuksen kera" ota yhteyttä: rummukainenterhi@gmail.com