Kirjoitukset avainsanalla Kukat

Onpa ollut mukavan rauhalliset kaksi viikkoa. Eikä Tinder -hässäkkää enää :). Eli hiljaista on miesrintamalla, vaikken pistä pahakseni pienestä säpinästäkään. Kunhan se on livenä! Kirjoitushanakin on ollut vähän tukossa. Olen ollut kovin paljon omissa oloissani, vapaa-ajat pyjamanhousuissa kotona kuljeskellen. Täytyy vain muistaa katsoa peiliin ennen kauppaan menoa, etten löydä itseäni paikallisesta äsmarketista ne lökäpöksyt jalassa. Tämän viikonlopun kohokohta onkin ollut ruokakaupassa käynti. Toki olen töissäkin käynyt, niin kuin joka viikko, maanantaista perjantaihin. Pienellä viestillä tosin muistivat tällä viikolla, YT-asioiden merkeissä. Vähän otti sydämestä, mutta se meni ohi. Avoimin mielin olen.

Tämä kevät on hienoa aikaa, oikeastaan paras vuodenaika. Tänään istuin takapihalla auringosta nauttien, ja äänistä ympärilläni. Enkä nyt tarkoita lintujen viserrystä. Mukava oli kuunnella naapurien jutustelua toisilleen, oksasilppurin surinaa, moottoripyörien pärinää sekä lasten naurua ja huutoa. Nuo eivät näin alkukeväästä harmita yhtään, päinvastoin. Tällaiset äänet ovat musiikkia korville, koska mielestäni on hienoa kuinka Suomi herää kevätauringossa. Eikä nuo äänet harmita muulloinkaan, koska tätä se elämä on rivitalokompleksissa. 

Vähän haravaakin heiluttelin, mutten paljoa, koska postimerkkipiha... En muutenkaan ole mikään puutarhuri (enkä sisustaja), mitta tuli täyteen kahden omakotitalon rakentamisen jälkeen, entisessä elämässä siis. Kesäkukatkin saatan ostaa vasta kesäkuussa, tai sitten en osta ollenkaan. Teen näitä juttuja ihan fiiliksen mukaan. Stressiä niistä ei kannattaisi kenenkään ottaa! 

Nautitaanpa siis kesän lähestymisestä. Palaan asiaan, kun joku ajatuksentynkä taas iskee blondin päähän.

SK

PS. Kävin katsomassa Onnen Onkijat  -leffan. Hauska leffa bloggaajan maailmasta :).

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Blogiarkisto

Kategoriat