Kirjoitukset avainsanalla etukortti

Väittävät, että käsilaukun sisältö kertoo ihmisestä paljon. Oma käsilaukkuni on aika tyhjä :). Mitähän se minusta kertoo. En kerää puolta omaisuutta tai vuoden kuitteja laukkuuni. Rahapussissa (tuo sininen) ovat vain ne kortit, joita tarvitsen viikottain. Toisessa pussukassa (pinkki) on kaiken maailman etukortteja, joita käytän kerran vuoteen. Olen varmaan joskus kuvitellut rikastuvani, koska pari etukorttia on merkkivaatteita myyviin liikkeisiin. Siellä ne kulkevat mukana, vaikka eivät pussukasta ulos koskaan pääsekään. Häpeäkseni täytyy sanoa, että tuossa samassa "hylätyt kortit" -pussukassa on myös kirjastokorttini. Jotenkin kirjojen lukeminen on jäänyt viime aikoina.

Nenäliinoja, savetteja ja muita sen sellaisia täytyy aina kulkea mukana. Savetteja tarvitsin viimeksi, kun tiputin kaupassa munahyllystä pari kennoa alas. Nostin ne, todetakseni, että sisältö valui sormieni välistä. 

Silmälasin puhdistuspyyhkeitä löytyy parikin kappaletta. Rillit on kyllä kummalliset. Vaikka ne aamulla pesisit, niin jo on parin tunnin päästä linsseissä rasvaiset sormen jäljet tai jotain muuta rähmää.

Muistitkku pyörii laukun pohjalla. Sen sisältö ei sinänsä ole mitenkään tärkeä, mutta kuljetan sitä mukana, jos vaikka joskus tarvitsee jotain sinne tallennella. 

Tuhakkeita on jokin tarra-arkki, jossa aforisemeja. Mistä lienee jäänyt matkaan mukaan. Samoin käyntikortteja löytyy, jotkut niitä tykkäävät jakaa. Tii löytyy myös, yllätys yllätys. Niitä löytyy myös takin ja housun taskuista. En tajua, miten ne kulkeutuvatkin joka paikkaan. 

Työpäivänä tuohon laukkuun otetaan vielä meikkipussi ja puhelin mukaan. 

Naisellahan täytyy olla monenlaisia laukkuja. Eri kokoisia ja näköisiä. Joskus otetaan mukaan vain puhelin ja rahapussi, toisinaan puoli omaisuutta. Joillakin on tapana aina kantaa mukana puoli omaisuutta, jolloin käsilaukkukin on kooltaan sellainen pienen norsun vetävä. Sitä sitten raahataan mukana hartiat kipeinä. 

Mikähän on muuten oikea tapa käsilaukkua kantaa? Joskus olen lukenut, että tuossa kyynervarressa sitä pitäsi kantaa, jos on lyhyet hihnat. Niin ne julkkikset ainakin poseeraa punaisella matolla.

En nyt sitten tiedä, mitä laukkuni sisältö kertoo minusta. Olen tyhjäpäinen? Järjestelmällinen? Käsilaukku on vain välttämätön paha, jota täytyy kanniskella mukana, kun ei kamat taskuihinkaan mahdu.Toisaalta saa ne miehetkin rahapussinsa ja puhelimensa kannettua ilman käsilaukkua :). 

Sari Kristiina

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Blogiarkisto

Kategoriat