Kirjoitukset avainsanalla unettomuus

Unettomuus on osa minua. Se oli karussa aika pitkään. Olen jossain, pahimmassa kohtaa syönyt nukahtamislääkkeitäkin. Yleensä nukun 3-4 yötä viikossa hyvin, loput yöt menevät pätkissä. Nyt on kaksi viikkoa ollut pätkänukkumista. Nukahdan illalla, mutta herään muutaman tunnin kuluttua, jonka jälkeen alkaa pyöriminen. Olen hyväksynyt tämän. Mutta... alkaa kuulkaas pinna kiristymään, kun valvoo pari viikkoa. Olen kireä kuin viulunkieli. Itkettää helposti. Tämä on sellainen kierre. Kun väsyttää, kiukuttaa, ei jaksa keskittyä mihinkään. Sitten harmittaa, kun kiukuttaa. Kiukuttaa, kun tietää, että kaikki johtuu unettomuudesta... Huomaan kotona, että jos aloitan lukemaan vaikkapa lehteä, en lue sitä loppuun. Ryhdyn katsomaan telkkaria, ohjelma jää kesken, kun alan taas selailemaan lehteä. Golfkentällä pelistä ei tule mitään. Ei pysty keskittymään. Päätinkin eilen, että loppukauteni menee caddyhommissa.

Tämän hetkinen unettomuus on ihan erilaista kuin ennen. Tuntuu kuin en osaisi ollenkaan rentoutua. Nukahdan jäykässä olotilassa ja herään jäykässä olotilassa. Aamulla ei ole lainkaan levännyt olo. Toki nyt on paljon hässäkkää meneillään ja varmasti niillä on osuutensa asiassa. En tunnusta stressaavani... En tiedä kuinka paljon iällä on merkitystä. Vaihdevuosissa kuulemma tulee unihäiriöitä... Plääh, ei kai nyt vielä!

Toivotaan, että tämä tästä taas asettuu. Ei muuten, mutta kanssaihmiset tässä joutuu kohta kärsimään. Ja pää hajoo.

Nukkumisiin!

SK

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Blogiarkisto

Kategoriat