Kirjoitukset avainsanalla bloggari

Nonni. MinkkisSami se sitten meni ja ilmoitti eroavansa, vaikka kotona on pieni vauva. Someraivo on ollut aika aktiivista. Sami Minkkinenhän on kirjoitellut blogia, missä hän kertoo näkemyksiään parisuhteesta. Lukijakunta on ollut iso. MinkkisSamilla on taito kirjoittaa. Rehellisesti sanottuna, en ole montaakaan hänen kirjotustaan lukenut, mutta ne vähät luetut kirjoitukset ovat tehneet vaikutuksen. Nyt osa on päättänyt lopettaa ko. henkilön seuraamisen, koska illuusio tästä upeasta puolisosta on kadonnut. Illuusio juurikin. Se kuulostaa kauhealta, että muutaman kuukauden ikäisen vauvan isä sanoo rakastuneensa toiseen. No, toisaalta parempi myöntää se kuin elää kaksoiselämää? Se, että roikkuu suhteessa, mikä tuntuu ahdistavalta, on kuluttavaa. Lukijat eivät tiedä, mitä tämän pariskunnan taustalla on. Parempi kai se on myöntää asia, kuin lähteä viemään roskista ja jäädä sille tielleen. Aikuisesta ihmisestähän on kyse.

Mietin vain, että minkä mielikuvan lukijat bloggareista saavat? MinkkisSami on selkeästi ollut sellainen puolison päiväunelma, joka avautuu ja puhuu. Kuka tietää, miten se menee siellä kotona. Onko puhuttavaa? Ja kuka meistä on täydellinen. Yhtälailla voisi miettiä muotibloggaajia, kaikki ovat niiiiiin pinnallisia? Tai sisustajat. Kuka tietää, mikä sekasotku heidän kodissaan oikeasti on? Tai ruokabloggaajat, kaikki reseptit voivat olla muualta kopioituja? Kaikki mikä on internetissä on totta??? Tämä internetaika on tainnut sokaistaa osan ihmisistä. Antakaa MinkkisSaminkin nyt vaan käydä omat virheensä tai haasteensa läpi, kukaan ei ole väittänyt hänen olevan täydellinen!

Ihan samanlailla Facebookissa voi antaa itsestään ihan erilaisen kuvan, mitä todellisuus on. Mutta toisaalta, kuka haluaa avautua ihan täysin isolle joukolle. Mietin omia kirjoituksiani ja sitä minkälaisen kuvat minusta saa niiden pohjalta. Pohdin asioita monelta kantilta. Haluan tuoda esiin monelaisia näkökulmia. Kirjoittaessa on helppo miettiä moneen kertaan asioita. Oikolukiessa tulee poistettua lauseita ja mietittyä tekemisiään. Tosielämässä olen kyllä aika suorasanainen ja sanon välillä ensin ja ajattelen vasta sen jälkeen:).

Mutta hei, nautitaan hienoista kirjoituksista, mitä tämä internetin ihmeellinen maailma tuo meille!

SK

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Blogiarkisto

Kategoriat