Kirjoitukset avainsanalla ruokakauppa keski-ikä huvi arki

Kuinka tässä näin kävi? Ennen ruokakaupassa käynti oli stressaavaa. Kiireellä riehuin kaupan ympäri miettien, mitä syödään seuraavat päivät. Isoon kärryyn tuli kerättyä sitä ja tätä, ja vielä vähän sitä. Huh. En kyllä ikävöi niitä hetkiä. Tänään päätin töiden jälkeen lähteä oikein isoon markettiin. En käy niissä usein, koska löydän tarvittavan läheltä pienemmästä kaupasta. Mutta nyt ajatus isosta marketista aina silloin tällöin tuntuu hyvältä. Päivällä ajattelin, että soitan ystävälleni, josko hän olisi kotona. Voisin poiketa kauppareissulla kahville. Mutta unohdin ystävän, kun olin niin täpinöissäni kauppalappuni kanssa!?!

Kuljeskelin pitkiä käytäviä, lähinnä ruokapuolella siis. Jokaisen käytävän kohdalla mietin, tarvitsenko sieltä jotain. Näin yksin asuessa täytyy miettiä tarkkaan, mitä ostaa, ettei mene ruokaa hukkaan. Loppujen lopuksi ostokseni olivat tosi pienet. Mutta onhan se kiva ihmetellä laajoja valikoimia. Kaupoissa on myynnissä kyllä monenlaista. Pyörittelen purkkeja ja purnukoita, lueskellen niiden sisältöä. Tämä oma kehoni tosin ei siedä nykyään kovinkaan ihmeellisiä, joten ne monenlaiset saavat jäädä hyllyyn.

Vessapaperi hyllyllä meni sormi suuhun. Yksi seinällinen erilaisia papereita! On kevyttä, pehmeää, höyhenen kevyttä jne jne. Päädyin, että ahterini haluaa nyt orkideaa tai jotain sen tapaista. Paketin kyljessä oli eri laatukriteerejä, valitsin kultatason. Saas nähdä löytyykö kohta pöksyistäni kultahippuja! Paperille meinasi kyllä olla jo käyttöäkin kotimatkalla, kun meinasin teilata hevosen ja ratsastajan. Tulivat sanamukaisesti puun takaa, ilman minkäänlaista heijastinta. Suojatie siinä oli, mutta aika rohkeasti tulivat! Säikähdin niin, että pääsi ruma sana suusta. Ja "vähän" muljahti mahassa.

Ostinpa myös lankaa. Herttilei, koko käytävän mitalla lankoja. Olen viime aikoina neulonut sukkia eränäisen määrän. Mutta en kyllä ole juuri perehtynyt lankojen maailmaan. Nyt tarvitsin erästä tiettyä lankaa. Ryhdyin neulomaan jämälangoista sukkia, ja kuinka ollakaan, yksi väri sitten loppui :). Ostin sitä sitten viimeisen kerän. Mutta oli kiva näprätä erilaisia lankoja. Niitäkin löytyi pehmeää, karkeampaa, paksumpaa, ohuempaa. Jokaiselle jotain. Ryhdyinkin miettimään, että mitähän kaikke niistä voisi neuloa.

Olipa kauppareissu oikeasti rentouttava. Kukapa ois uskonut! Vietän paljon aikaa itseni kanssa, että jopa ruokakauppakäynnistä saa kiksejä. Voisi kai tähän vielä lisätä, että hästäk keski-ikä :).

SK

 

Kommentit (2)

allikalliolla
Liittynyt31.10.2015
1/2 | 

Heip! No eikö olekin ihan mielettömät valikoimat, tutkiipa mitä tuoteryhmää hyvänsä. Vähempikin saattaisi rittää? Asiakkaana itekin oon nykyään enemmän sellainen hypistelijähiihtelijä. Työn äärellä sitt haluaisin löytää äkkiä sen oikean tuotteen ja jatkaa matkaani. Vaan sepä ei oo heleppoo, varsinkaan hypermarketeissa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Blogiarkisto

Kategoriat