No niin, se on sitten keskiviikko. Minua alkoi naurattamaan tämä aiheeni, kun katselin muiden bloggaajien hienoja kuvia ruoka-annoksista. Tämä käy ihan työstä; joka päivä kirjoittaminen. Jos vielä alkaisin kirjoitella ohjeita ja kuvailla annoksia... Kaikki kunnia teille, että teillä ruokabloggaajilla riittää inspiraatiota siihen!

Tänään aamu alkoi mansikkakeitolla ja mustikoilla. Ne olivat niitä, mitä maanantaina nautittiin mannapuuron kanssa. Ne ikään kuin jäivät jääkaapin perälle unohduksiin. Riisikakkua juustolla ja leikkeleellä upposi myös. Ja taas sitä vihreää teetä. Tänään muuten muistin juoda jokaisen keittämäni kupillisen :).

Käväisin taas aamulenkillä ja sen jälkeen maistui muutama välipalakeksi. Aika kirpakkaa muuten tuolla ulkona. Eilen feilasin pukeutumisessa ja olin puolivälissä lenkkiä valmis tilaamaan taksin, jotta pääsen kotiin. Ei vain ollut puhelinta mukana, joten oli laitettava tossua toisen eteen vähän rivakammin.

Lounaaksi söin valmiskeittoa, tomaatti-vuohenjuusto. Se oli ihan hyvää, kauraleivän kanssa.  Oletteko muuten muistaneet kierrättää muovit? Itselle se ei oikein vielä tule automaattisesti, ja huomaan heittäväni kierrätettäviä muoveja sekajätteeseen. No, ehkä vielä opin.

Seuraava ruoka olikin eilistä nyhtöpossua. Nuoriso söi hampurilaisen muodossa ja minä riisin sekä lisukkeiden kera. Oli aika täyttävä annos. Se vaan on niin hyvää, että tulee syötyä enemmän kuin maha vetäisi.

Iltapalana join vieläkin sitä mansikkakeittoa. Päivän hedelmäkiintiö tuli täytettyä banaanilla ja kiiwillä. 

Olette varmaan huomanneet, että tarvitsen ruokaa aika usein :). Syön usein ja vähän. Kroppani ei tykkää nälästä eikä ylensyönnistä. Molemmista tulen väsyneeksi....Vettä juon ainakin litran päivässä. Määrä on hivenen vähentynyt, koska kotioloissa unohdan juoda. Toimistotöitä tehdessä oli aina vesilasi vieressä...

Huomenna taas jatketaan :)

SK

PS. Istun juuri lämpimän takan ääressä, kynttilän valossa. Arvatkaa tekeekö viiniä mieli ;)? 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat