Facebook-päivitykseni 8.7.2015:

"Olen koko päivän toteuttanut rakasta harrastustani, ihmisten tarkkailua. Täytyy sanoa, että tähän maahan mahtuu monenlaista nenän, takamuksen ja munaskujen kaivelijaa".

Päivitys tuli mieleeni tällä viikolla, kun lomailin Kanarialla. Siellähän väkimäärät ovat kohtuullisen korkeat, joten tarkkailtavia riitti. Tulipa siinä jokuselle henkilölle keksittyä kutsumanimikin. Kokkelityttö sai nimensä, koska joka aamu hänen lautasellaan oli munakokkelia noin viiden munan verran. Rouva 47 taas juontaa salakuuntelustani altailla. Rouvan ikä tuli siinä keskustelussa ilmi, ja olin häntä jo tarkkaillut aiemminkin. Tupakkaa ketjussa polttava, aurinkoa 8 h/päivä palvova sekä olutta tauotta juova rouva ei valitettavasti ihan vastannut ulkonäöllisesti ikäänsä. Kapteeni-koukku oli nimensä näköinen, pitkät hiukset, tatuoitu ja tosiaankin käden tilalla oli vain koukku. Mies olisi ollut sangen komeakin, mutta alkoholi oli tehnyt tässäkin tehtävänsä. Pissitkin oli mennyt housuun jossain vaiheessa. Sitten oli Suomi-perhe. Loman alussa aamiaisella he äyskivät toisilleen, puolivälissä istuivat hiljaa ja lopussa jo hymyilivät. 

Listaa voisi jatkaa loputtomiin, Harmittaa, että kaikki ihmiset eivät tajua tämän harrastuksen hauskuutta. Mutta se mihin kiinnitin taas jälleen kerran huomioita, oli se iänikuinen puhelimen räpläys! Menet illalliselle, niin vieressä pariskunta räpsii annoksista kuvia sekä toisistaan kuvia drinkkilasi kädessä. Sitten räplätään ne Instagramiin, Twitteriin, Facebookiin jne. Hyvinhän se illallinen sitten kuluukin, kun yhdessä seurataan kommentteja ja tykkäyksiä. Ilmiö oli havaittavissa kaikkialla, kaiken ikäisten keskuudessa. Ne kahvilat ja ravintolat, missä oli kyltti "Free WiFi", olivat ne täysimmät. Oikeasti, olenko vanhanaikainen, kun oikein ymmärrä tätä ilmiötä !? 

Nauttikaa hyvät ihmiset ympäristön ilmiöistä. Voitte nähdä kauniita ihmisiä, ja onnellisia ihmisiä :).

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat