Edellinen kirjoitukseni "Olen sinkkukuopassa" oli sangen suosittu. Katselukertoja yli 1600! Kiitos vain, että olette jaksaneet lukea. Aihe herätti paljon ajatuksia ja keskustelua, sekä miesten että naisen keskuudessa.

Miehet eivät välttämättä olleet mielissään. Ja heillähän on samanlaisia kokemuksia naisista, mitä en lainkaan epäile. Rotkossakin joku kertoi olevansa, tikkaista ei tainnut olla tietoakaan :). Miehet myös kokivat, että yleistin asioita. Eräs mies piti kirjoitusta katkeran naisen vuodatuksena. Joku halusi selityksen termeille "saavutetut edut" ja "elämä hakusessa". Sitten tuli tämä aika kulunutkin neuvo: Kannattaisi katsoa peiliin.

Omiin kokemuksiini perustuen miesten saavutetut edut ovat oma elämä, josta ei jousteta. Pidetään kiinni kaikesta, mitä on tehty tähänkin asti. Jos on tehty töitä ympäri vuorokauden tai harrastetaan joka päivä, sitä jatketaan tästäkin eteenpäin. Kuitenkin halutaan nainen elämään, vaan mihin ihmeen väliin :). Itse en halua tiivistä olemista, tai yhteen muuttoa. Mutta sellainen suunnitelmallisuus seurustelusuhteessa on hyvä. Olisi kiva voida sopia etukäteen tapaaminen vaikka viikon päähän. Mutta kysypä mieheltä, että nähdäänkö viikonloppuna. Vastaus on, ettei tiedä vielä. Sitoutumiskammo oli parhaimmillaan, kun kysyin ohimennen eräältä mieheltä, että voisiko hän joskus ajatella muuttavansa yhteen jonkun kanssa. Muutaman päivän kuluttua hän kertoi, että hän vähän ahdistui kyseisestä kysymyksestä! Voi jessus. Peiliinkin on tullut tuijoteltua, ja kyllähän sitä aina jotain uutta oppii.

Naiset tuntuivat olevan samoilla fiiliksillä kanssani. Yksi kertoi olevansa jo koteloitunut kuopan pohjalle. Toinen sanoi mieluummin käyttävänsä hissiä kuin tikkaita :). Oivaltavia kommentteja. Joku sanoi olevansa kukkulalla onnellisesti sinkkuna eikä onnettomana kuopan pohjalla. No en minäkään siellä onneton ole. Ne tikkaat ovat uusi mahdollisuus, kunhan aika taas on oikea. Vaikka parisuhde olisi kiva, en ole epätoivoinen tai onneton. Elämä on hienoa näinkin.

Kaiken kaikkiaan miehet elämässäni ovat olleet hirmu kivoja. Mutta kahden ihmisen kohtaaminen oikealla moodilla, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa on vaan niin tuurista kiinni. Ja on kai ollut vähän huono tuuri viime vuosina.

Edelleen terveisiä täältä kuopan pohjalta!

SK

Kommentit (3)

KuuPa
1/3 | 

Parisuhteessa tuli elettyä peräti kaksikymmentä vuotta miehen kanssa joka piti kiinni liiton aikana saavuttamistaan eduista ja mennä viiletti työssä ja harrastuksissa. Elämä oli suunnittelematonta. Lopulta siinä meni mirldnterveys. Aloin vaati parisuhde neuvojien suosittelemia sovittuja yhteisiä päiviä kalenteriin. Tuloksena oli ero. Ehkäpä uuden ystävän kanssa on helpompi sopia ne yhteiset viikonloput, vai mahtaako tyytyä olemaan vain käytettävissä kun toiselle sopii. Itsellä tosi korkea kynnys ryhtyä enää moiseen.

KuuPa
2/3 | 

Peiliin on tullut katsottua hyvinkin tarkkaan, mutta ei suhdetta voi yksin hoitaa - ja vieläpä oman mielenterveyden kustannuksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat