Olen kehitellyt ihan uuden termin, sinkkukuoppa. Olen ystävilleni kertonut olevani sinkkukuopassa. He ovat vähän ihmetelleet termiä. Sinkkukuoppa on kuoppa, josta on tikkaat reunalle. Olen avioeroni jälkeen, mistä on jo yhdeksän vuotta, päässyt muutaman kerran pari tikasta ylöspäin. Toisella tai kolmannella olen tipahtanut takaisin kuoppaan, koska askelmat sortuvat altani. Ja taas ollaan pohjalla. Monella miehellä tuntuu olevan elämä hakusessa. Ensin ollaan innolla mukana suhteessa, ja sitten yhtäkkiä päätetäänkin, ettei halutakaan seurustella. Korostan, että en ole mitenkään roikkuvaa sorttia. En kyllä halua mitään säätöäkään. Miehet haluavat pitää kiinni kaikista saavutetuista "eduista" ja sitten siihen pitäisi mahtua nainen kuvioon mukaan. Ei tunnu miehiltä löytyvän siinä heidän omassa kehässään pientäkään plänttiä naiselle. Siinä sitten kiipeillään tikkaita ylös päin muutama kuukausi, vaikka alun perin pitäisi tajuta, ettei toivoakaan reunalle pääsystä. Kyllä se on niin, että jostain pitää joustaa, jos aikoo parisuhteeseen panostaa.

Olen vähän jo kuulkaas luovuttanut miesten suhteen.

Löydän varmaan kohta itseni sieltä kuopan pohjalta viettämässä sitä kuuluisaa nolla-aikaa. Se on helppo valinta. Olen aiheesta kirjoittanutkin reilu vuosi sitten. Toisaalta olen aika liikkuvaa sorttia, että ihan kotihiirtä minusta ei enää saa. Onhan noita nettideitti - sivustoja tai Tinder, mutta ne vaan eivät ole minun juttujani, kuten kirjoituksistani selviää. Vanhoja kirjoituksia, mutta pätevät edelleen.

Tällä hetkellä on tunne, että haluankin pysyä täällä kuopan pohjalla. Ei niitä tikkaita jaksa kiipeillä. Vaikka kuka sitä tietää mitä tapahtuu. Jos sittenkin... ;).

Nyt kuitenkin terveiset täältä kuopan pohjalta!

SK

Ps. Olen kyllä vapaaehtoisestikin palannut tikkaita alaspäin. Jo ennen askelmien katkeamista. Itsesuojeluvaistoa.

 

 

 

Kommentit (9)

Kuupau
1/9 | 

Odotappas kun putoat nettideitti kuoppaan asti. Minä olen jo saanut selville mitä tarkoittaa "etsin naista joka tietää mitä haluaa" = nainen tietää että haluaa "sitä" ja "luottamuksella" = mies haluaa että nainen kertoo fantasioitaan "siitä". ??

Sari Kristiina
Liittynyt30.8.2015
2/9 | 

Sain hauskoja kommentteja tästä kirjoituksesta Facebook -sivuilleni. Yksi tunsi olevansa rotkossa, toinen on jo koteloitunut kuopan pohjalle, kolmas haluaa kuopan pohjalta pois hissillä. Kovasti kuitenkin tämä tuntuu olevan yleistä, että annetaan alkuun ymmärtää enemmän kuin ollaan valmiita antamaan suhteelle. Tämä koskee sekä miehiä ja naisia...En ole siis yksin tämänkään asian kanssa.

Minna Elina
3/9 | 

Kannattaa kokeilla nettideittejä! Oma kokemus on, että siellä liikkuu paljon komeita, fiksuja ja hyvinkoulutettuja miehiä. Moni omassa tuttavapiirissä on löytänyt puolison niistä, itseni mukaanluettuna.

Moottorimies
4/9 | 

Kerrotko tarkemmin mitä tarkoitat termeillä elämä hakusessa ja saavutetut edut. Tämä on tyypillistä naiskieltä - vihjaillaan omista toiveista mutta ei sanota suoraan niin kuin asiat ovat. Deittiympyröissä olen pitkään ihmetellyt, mikseivät naiset itse tee enemmän aloitteita muuta kuin Tindereissä. Ollaan olevinaan saalista, mitä miehen pitäisi jahdata. Miestä voi kiinnostaa vaikka moottoripyörän tuunaaminen enemmän kuin pintaliitopaikoissa juokseminen.

Sari Kristiina
Liittynyt30.8.2015

Kiitos Moottorimies kommentistasi. Miehet eivät täällä juuri anna kuulua itsestään. Elämä hakusessa tarkoitti sitä, että tapaamani miehet eivät tiedä mitä haluavat. Ensin halutaan saada nainen verkkoon, sitten saalis ei kiinnostakaan. Ei kiinnosta, koska ei haluta sitoutua. Tosin tiedän näitä olevan naisissakin. Blogikirjoitukseni perustui omiin kokemuksiin.

Saavutetut edut ovat juurikin sitä, että voi tehdä mitä lystää ja koska lystää. Niistä ei tingitä.

Itse kyllä sanon suoraan miten asiat on, vaan se ei auta. Haluan suhteen, jossa molemmat ovat valmiita sitoutumaan. Aloitteentekijänä olen huono, myönnän. Se taas johtuu siitä, että on tullut näitä huonoja kokemuksia. Ei halua tulla torjutuksi. Mukavia miehiä kyllä olen tavannut vuosien varrella, en yhtään ilkeää..

Näistä pintakiitäjistä ole kuullut muiltakin miehiltä. Itse en kyllä lukeudu niihin :).

Toivottavasti löydät naisen, jonka kanssa voitte yhdessä tuunailla sitä moottoripyörää!

ikämies
5/9 | 

Hei arvon siskot :)

Useasti vastaus näihin pulmiin selviää peilistä :)

Hyviä treffeja, pitkää suhdetta ja aurinkoista kesää kaikille.

Sari Kristiina
Liittynyt30.8.2015

Hei arvon Ikämies :). Anteeksi nyt, mutta tuo on niin loppuun pureskeltu.

KK:n Facebook -sivuilla kirjoitustani kommentoitiin hienosti. Tämä ehkä kuvastaa tilannetta parhaiten:

Elämä on kummallista-löytääkseen uuden toimivan suhteen ja jatkaakseen sitä läpi elämän, pitää olla oikeassa paikassa. oikeassa mielentilassa ja oikeaan aikaan-kaikki tämä kerrottuna kahdella, kun molempien pitää olla samaa mieltä.

Tämä oli aika osuvaa, vai mitä? :).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat