Näistä maahanmuuttajista on ollut paljon puhetta. Ja siitä, kuinka he elävät suomalaisten rahoilla, lorvivat, jne. Onkohan Suomessa ihmisryhmää, jota ei arvosteltaisi tai asetettaisi lokeroihin?

Ajatelkaapa esimerkiksi eläkeläisiä, noita jonossa etuilijoita. Niillä on aina niin kiire, että repivät pankin oviakin jo klo 9.58. Niitä on joka puolella etuilemassa ja hätäilemässä. Kauhea ihmisryhmä kerrassaan.

Entäs sitten sinkkuihmiset, nuo bilettävät haukat. Heitä ei voi kutsua pariskuntien bileisiinkään, koska he nielevät puolisosi elävältä, ihan varmasti nielevät. Lapsettomat sinkut ovat pahimpia. Heidän itsekkyyttään ei voi mitata millään mittarilla. Tärkeintä on ulkonäkö, rahan tienaaminen ja varattujen henkilöiden iskeminen.

Yksinhuoltajat. Ne ovat pahimpia. Yksinhuoltajat elävät kaikilla mahdollisilla tuilla, jotka veronmaksajat kustantavat. Ja nekin rahat menevät bilettämiseen.  Tosin yksihuoltajathan ovat kynineet entisen puolison puille paljaille, ettei rahahuolia pitäisi olla. Vapaatakin heillä on ainakin joka toinen viikonloppu, onnekkaimmilla joka toinen viikko. Lapsivapaat voikin sitten käyttää uuden puolison etsimiseen, puolison, jonka voi sitten kyniä taas puille paljaille.

Lapsettomat pariskunnat ovat ihan oma kastinsa. Matkustelevat ympäri maailmaa kaiken aikaa. Idiootit nauttivat elämästään yhdessä. Outoja. Pahimmassa tapauksessa nämä kaksi ovat samaa sukupuolta, ja aikovat naimisiinkin mennä. Siinä saa sitten koko suku elinikäiset traumat.

Ehjät perheet. Mikäs niissä on vikana, kun eivät ole edes eronneet. Ihan taatusti kyseessä on kulissiavioliitto. Toinen käy varmasti vieraissa työmatkoillaan. Lisäksi he elävät vain ja ainoastaan lapsilleen. jääkiekkoa, jalkapalloa, telinevoimistelua, laulua, pianonsoittoa jne. Kaikki vapaa-aika käytetään lasten kuskaamiseen. Kummallisia, kun eivät enää käykään missään. Ystävätkin on unohdettu. 

Ehkä jokseenkin kärjistetty kirjoitus, huumorilla maustettuna. Mutta totta toinen puoli, eikö vain?

-Sari Kristiina-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat