Valittelin eilen ystävälleni, kuinka en ole kirjoittanut blogiini pitkään aikaan. Ajatus ei kulje, Nämä kaikenmaailman välipäivät ja pyhät sekoittaa mieleni. Olen parhaillaan lomallakin, mutta ei auta sekään. 

"Pyhän jälkeen oli lauantai. Pyhän jälkeen on nyt sitten maanantai. Tiistain jälkeen on pyhä. Ja sitten vielä pyhän jälkeen on torstai. 
Kyllä blondin pitäisi nyt olla kartalla viikonpäivistä". 
(Facebook-päivitykseni 4.1.2016).

Ajattelinpa siis kirjoittaa nyt liipalaapaa....Ettette unohda minua.

Pakkaset ovat puhuttaneet kovasti. Autot eivät lähde käytiin (paitsi minun 12 v. Toyotani). Putket jäätyvät. Ilmalämpöpumput lakkaavat toimimasta. Maalämpö ei toimi. Lohtuna lienee se, että yleensä nämä kelit jatkuvat korkeintaan 2-3 viikkoa. Aika vähän 52 viikosta vuodesta. Eilen sain hilattua itseni lenkille, koska pakkasta oli alle 20. En kyllä hinkua ulos, jos pakkaslukemat alkavat kakkosella. Sen verran mukavuudenhaluinen olen. 

Twitterissä on puhuttanut naisten kokemukset "lääppijöistä". Naiset ovat kertoneet kokemuksistaan seksuaalisesta häirinnästä. Rakel Liekki kertoi, kuinka pari "herrasmiestä" olivat yrittäneet kuvata näkymiä hänen hameensa alta. Joku älypää kommentoi jotain, josta sai käsityksen, että pornotaustalla tälläinen tulisi hyväksyä. Just just. Työskentelin aikanaan baarissa ja häiriköintiä oli jonkin verran, Laitoin kyseiset kourijat kuriin terävin sanoin. Asiakkaanakin olen häirintää kokenut. En muuten epäröi tirvaista vieraita henkilöitä, jotka katsovat oikeudekseen kosketella intiimejä paikkojani!

Yllättävän vähän olen törmännyt näihin lupauksiin, joita pitäisi kai tehdä vuoden alussa. Tipattomasta tammikuustakin on ollut puhetta vähemmän. Onkohan nämä jo aikansa eläneitä juttuja? Itse en ole lupaillut suuria, pyrin aina kohtuullisuuteen kaikessa. Aina se ei kyllä onnistu. Mutta hei, olenhan vain ihminen!

Mukavaa alkavaa vuotta kamut!

Sari Kristiina

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kahden poismuuttaneen nuoren äiti, erään miehen naisystävä. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

Kategoriat