Nyt kun meidän pikkuinen on alkanut kunnolla syömään muutakin kuin maitoa ja soseita on tullut päivittäisen ruuan suunnitteluun uusi ’haaste’; mitä ruokaa voisin tehdä, josta saisin samalla pikkuiselle 8kk ikäiselle annoksen? Hänen ruuassaan ei siis saisi olla suolaa ja muitakin mausteita vain vähän. Tämä risotto on yksi helpoimmista toteuttaa. Kauhean kaunista tämä ei ole, mutta oikein hyvää perus kotiruokaa:)

Keitin riisit ensin reilusti ylikypsiksi, koska ei kaapissa sattunut olemaan risottoriisiä. Paistoin kanasuikaleet ja lisäsin paistinpannulle hieman herne-maissi-porkkana sekoitusta, hieman vettä ja riisit. Annoin hautua hetken. Mausteeksi tässä vaiheessa laitoin timjamia ja rosmariinia, ne riittääkin pikkuisen annokseen, joten otan annoksesta erikseen pienen osan. Loppuun lisään vielä hieman suolaa ja mietoa chilikastiketta ja ei kun syömään! :) 

Kommentit (0)

Seuraa 

25 vuotias maaliskuussa syntyneen prinsessan äiti. Blogista tulet löytämään leipomuksia, käsitöitä ja meidän pienen perheen arkisia juttuja.

Teemat

Blogiarkisto