Kummipojan paketti lähtee postiin, ja sen saa avata heti! -jos se vaikka vähän lyhentäisi näitä viikkoja, jotka on pienille kovin pitkiä. Mutta aikuisille aivan liian lyhyitä, että ehtisi kaikki välttämättömät ihanuuet tehdä.

Essun mallin piirsin omien mukuloitten mittojen mukaan. Rekka -piparimuotti löytyi ruokakaupan hyllystä, ja tietenki vähän suklaata mukaan.

Kommentit (5)

Kilsi

Mistä tuota kangasta voi ostaa? Meiltä löytyy Mini ajokuntoisena, entisöitävänä, pikkuautoina, Legona, tauluina, pipojen kuosina, kirjana, pankkina, karkkipurkkina yms. Tuollaiset essut perheeni miesväelle mielelläni soisin. Toki myös minulle.

Liisa
Liittynyt31.10.2015

Kilsi,

En valitettavasti muista kankaan alkuperää :-/ Epäilen pientä paikallista kangaskauppaa, jota ei enää ole olemassa. Oon ostanut kankaan johonkin muuhun projektiin vuosia sitten. Kankaasta tuli kaksi essua, ja toinen on mulla vielä jouten. Se on noin metrin mittaiselle leipurille. Omat muksut on käyttäneet taaperoista koululaisiksi sitä nimenomaista kokoa.

Seuraa 

Käsillätekijän päiväkirjaa itse tehdyistä ompeluksista, askarteluista ja koruista. Silimänkarkkia ovat valmiinakin löytyneet aarteet.

Teemat

Blogiarkisto