Tein joitain vuosia sitten kahden kilon karkkilaatikoihin betoniruukut, joiden sisäruukuksi laitoin taimiruukun. Talveksi oon toisinaan tehny luonnonmateriaaleista asetelmat portaille. Tällä kertaa ostin ruokakaupassa käydessä kuuden pikkukanervan laatikon, ja laitoin kaksi kanervaa per ruukku. 

Tykkään kovasti pihlajanmarjoista,  mutta meillä niitä ei vielä ole. Niinpä keräsin kulkiessani maasta muutaman tippuneen marjatertun ? ja laitoin ne tuohon kanervien viereen. Vähän väriä betonin kylkeen!

Portailla on pieni betonipöytä, sekin muutaman vuoden takaa. Reunat jätin tosi rouheiksi, ja tämänkin teossa on hyödynnetty vanhaa kuusenjalkaa sun muuta sopivaa. Kuusenjalkaa oli juuri sopiva tuonne pöytälevyn alle, ja sen upotti betoniin niin että vain pöydänjalan paikka jäi näkyviin. Siis se mihin edellisessä elämässä oli aseteltu joulukuusi ?

Jalka upotettiin vielä betoniämpäriin, ja siinä se on tukevasti seissyt kesät talvet. Pöydällä olevan betonikakun Neiti teki kesäleirillä hiekkakakkumuottiin!

Terassin pöydällä on betoniruukun ympärillä vielä koivunrisusta tehty kranssi.  

Kommentit (2)

Liisa
Liittynyt31.10.2015

Kiitos ?
Tuohon mahtuu laittamaan isommankin ruukun sisälle muotiksi. Ja kiva laittaa koristeita tuohon reunallekin ?

Seuraa 

Käsillätekijän päiväkirjaa itse tehdyistä ompeluksista, askarteluista ja koruista. Silimänkarkkia ovat valmiinakin löytyneet aarteet.

Teemat

Blogiarkisto