Tuomikuru. Valokuvaaja Marko Vasara

Hieman pelkäsinkin, että tämä blogi jumahtaa jossakin vaiheessa. Syy siihen on tietenkin omat työkiireet, tuntuu ettei aika riitä mihinkään. Tai ennemminkin olen aika valikoiva mihin sen pienen vapaa-ajan käytän.  

Ruskaretkellä tunturissa. Valokuva Marko Vasara
Ruskaretkellä tunturissa. Valokuva Marko Vasara

Ravintolamme on kiinni nyt Lokakuussa, mutta myynnin kannalta tämä on kaikkein kiireisin kuukausi. Vietämmekin Heidin kanssa vähintään 8 tuntia päivästä tietokoneella näpyttäen sähköpostia. Saimme vielä kirjan kustannus sopimuksen ja Inarin hotelli teettää työtä. Töitä siis riittää, vaikka muille jakaa! Tästä syystä haemmekin vielä yhtä työntekijää Aurora Estatelle. 

En silti valita. Elän tällä hetkellä juuri sitä elämää, mistä olen aina haaveillut. Rakennamme omaa taloa, olen menossa naimisiin elämäni pakkauksen kanssa, olen urani kannalta menossa juuri oikeaan suuntaan ja voin myös henkisesti hyvin. Toteutan unelmaani kirjoittamalla omaa ruokakirjaa ja rakastan työtäni! Unelmien tavoitteleminen ja niiden saavuttaminen vievät kuitenkin valtavan paljon enemmän aikaa ja työsarka ei todellakaan ole vain 8h päivässä. Minähän olen nyt "lomalla" ja teen silti töitä joka päivä. Sen se vielä kuitenkin vaatii.

Olen onnellinen luonnossa! Valokuvaaja Marko Vasara
Olen onnellinen luonnossa! Valokuvaaja Marko Vasara

Raksalla on väliseinät pystyssä, molemmat makuuhuoneet ovat lattiaa vaille valmiita. Keittiö kasattiin viime viikolla ja kvartsi taso saapui eilen. Vaikka taso oli kolmessa palassa, oli sitä nostamassa paikoilleen neljä miestä. Se ei todellakaan ollut mikään pikkuhomma, mutta ehdottomasti sen arvoista! Keittiöstä tulee vielä upeampi mitä osasin kuvitella!!

Keittiömaailman keittiöt tulevat ns. valmiiksi kasattuna. Kaiken sisälle kantaminen oli työlästä, mutta itse keittiön paikalleen asentaminen nopeaa ja sujuvaa. Aleksi tosin lähetti minulle ykspäivä tekstiviestin, että jääkaapin ja pakastimen integroitavat ovet ovat yksi saatana, yhteen kaappiin meni kolme tuntia ja hän oli jo pari vuotta sitten vannonut, ettei enään ikinä sitä tee. Niin paljon hän kuulemma minua rakastaa :D Toisin sanoen, yhden oven kanssa meni varmaan sama aika kun koko loppukeittiön kasaamiseen.


Kvartsi taso Ylämaan Graniitti.
Keittiön tasot paikoillaan.
 

Katto on valmis kaikkialta muualta, paitsi suihkussa. Saunasta tulee upea, Aleksi on suunnitellut sen ilman minua, hänellä on aina ollut selkeä visio sen suhteen. Laatoitus aloitetaan 6.11 ja muutto on toivottavasti marraskuun puolessa välissä, TÄYSIN AIKATAULUSSA!!

Lisää kuvia tulee kun saadaan vähän työkaluja ym pois tieltä. Hommat etenee! Lähden huomenna Helsinkiin, jossa vietän tyttöjen viikonlopun St. Geroge hotellissa. Käyn sovittamassa hääpukua ja vietän laatuaikaa rakkaiden siskojen ja ystävien kanssa. Maanantaina lennämme Heidin kanssa Ranskaan maistelemaan viinejä. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Pariskunta Ylläsjärveltä, Lapista. Sirly on yrittjänä Boutique hotellissa Aurora Estatessa ja Aleksi rakentaa puusta, jäästä ja lumesta. Seuraa meidän arkea sekä oman kodin rakentamista. Perheessä myös 8 vuotias Alaskanhusky Viivi.

Hae blogista